Buzbuchi, prezență surpriză la lotul U20 al României

01 Feb. 2012, 13:05 Juniori

Trei jucători ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” au evoluat, luni, pentru echipa națională U20 a României. Aflată în Antalya pentru un stagiu de pregătire, echipa condusă de Emil Săndoi a întâlnit formația de Liga I Voința Sibiu, în fața căreia a cedat la limită, scor 0-1.

Pentru „tricolorii mici” au jucat Alexandru Buzbuchi, Romario Benzar și Alin Cârstocea. Dacă Benzar și Cârstocea se află alături de lotul de tineret încă din startul pregătirilor din Antalya, portarul Buzbuchi a fost solicitat în ultima clipă de Emil Săndoi. Alexandru Buzbuchi a evoluat pe toată durata întâlnirii, având o prestație remarcabilă.

„A fost o surpriză pentru mine că am fost solicitat la lotul României U20. Am avut puține emoții la început, însă ele s-au risipit rapid. Mă bucur că am avut o prestație bună și că m-am numărat printre remarcații selecționerului Emil Săndoi. Această prezență la lot mi-a dat curaj și spersă evoluez cât de curând într-un meci oficial al lotului de tineret al României”, a declarat Alexandru Buzbuchi (18 ani).

După meci, Alin Cârstocea și Romario Benzar au rămas în cantonamentul selecționatei U20, în vreme de Alexandru Buzbuchi a revenit la pregătirile formației FC Viitorul. Emil Săndoi a solicitat formației constănțene prezența lui Buzbuchi și pentru următorul test din Antalya al lotului național U20.

Sursa: Academia Hagi

01 Feb. 2012, 13:05 Juniori
Pe aceeași temă