Gică Popescu are bază sportivă la Luncavița!

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 13:16 Special
Gică Popescu** are bază sportivă la Luncavița!

Echipă tulceană Partizanul a cucerit duminică cea de-a șasea ediție a Cupei Recoltei, organizată în comună tulceană Luncavița. În acest an, competiția sportivă a coincis cu inaugurarea bazei sportive „Gheorghe Popescu „, o investiție în valoare de peste un milion de lei.

Fostul internațional Gică Popescu a fost vedeta unei zile deosebite în comună tulceană Luncavița. Implicat de ceva timp în afaceri cu eoliene în zonă, Popescu a inaugurat modernă bază sportivă ce îi poartă numele, fiind asaltat de doritorii de autografe și fotografii.

„În urmă cu ceva ani când Gică a venit la noi în comună ca investitor a promis că va fi de acord că atunci când vom finaliza bază sportivă aceasta să-i poarte numele” povestește primarul Ștefan Ilie.

Inaugurarea a fost reușită datorită vremii superbe, a spectatorilor numeroși și în special a victoriei obținute de echipă locală de old boys, Partizanul Luncavița, împotriva rivalilor de la Progresul Isaccea, cu scorul de 3-2. De remarcat că la oaspeți a evoluat în poarta internaționalul Cristi Munteanu, „Babicu” fiind născut în Isaccea. Cel mai bun jucător al competiției a fost desemnat jucătorul gazdelor, Aurelian Croitoru.

„Mă bucur că a fost un eveniment reușit, ca lumea e atât de pasionată de fotbal, la orice nivel, mă simt foarte bine aici la Luncavița și le mulțumesc organizatorilor pentru tot ce au resit să realizeze aici” a declarat Gică Popescu.

„E bine că se investește într-o bază modernă, sper să răsară și multe talente, o echipă competitiva pentru fotbalul tulcean și nu numai” a spus și președintele Asociației Județene de Fotbal Tulcea, Petre Badea.

VEZI o GALERIE FOTO de la eveniment

În cadrul galei de duminică, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a înmânat echipelor participante, dar și invitaților de onoare, diplome de excelență din partea autorităților județene.

„Realizările dumneavoastră au fost posibile și printr-o bună colaborare dintre instituțiile publice și cetățeni. Îi salut, pe această cale, pe tulcenii „Old Boys „care participă, an de an, la spectacolul fotbalistic de pe terenul din Luncavița. Voi sunteți cei care duc mai departe tradiția și care arată lumii întregi că dragostea pentru sport nu are vârstă”, a declarat, duminică, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Sursa: Ziarul de Tulcea

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 13:16 Special
Pe aceeași temă