Geta Onu suspendată 6 luni! Cum comentezi

24 Jun. 2009, 18:35 Special
Geta Onu suspendată 6 luni!** Cum comentezi

După ce a scăpat de audierile de la DNA Oradea, în cazul „valiza din Aradul Nou”, Geta Onu a trebuit să se prezinte ieri în fața Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, pentru a răspunde în fața declarațiilor date în presa locală, în care solicita un fotbal curat la nivelul eșalonului secund al fotbalului românesc.

 

Cum a avut probleme de sănătate, la comisie s-a prezentat administratorul delegat, Alexandru Țamboi, care a aflat primul de hotărârea luată de federali. „Geta Onu, președintele executiv al CS Universitatea Vasile Goldiș, este suspendată pe o perioadă de șase luni din această funcție, și amendată cu suma de 3 miliarde de lei vechi”.

 

La aflarea acestei hotărâri, Geta Onu a reacționat imediat, un pic amuzată. „Nu pot decât să râd de decizia luată. Le mulțumesc foarte frumos de ce mi-au făcut. Acum vor vedea cine este Geta Onu, care a cerut un fotbal curat în Liga a II-a. Vor să îmi închidă gura prin această decizie. S-au înșelat amarnic dacă au crezut așa ceva. Acum o să vadă ei cine e Geta Onu și ce știe președintele de la CSU Vasile Goldiș. Cu mine va începe momentul zero și voi zgudui din temelii fotbalul. Dacă e bal, bal să fie. Eu am trimis două memorii la FRF și nu am primit nici un răspuns. Acum le voi face publice. Nu am cerut decât un fotbal curat. Acum vor afla și cei de la federație multe ce s-au întâmplat, chiar dacă va trebui să merg la DNA Oradea în fiecare zi. În fond, e un oraș frumos în care merg cu placere. Mie nu o să poată să îmi închidă gura nimeni. Se va termina cu căratul de porci la București și altelte. Voi merge până în pânzele albe pentru a curăți fotbalul românesc. Probabil că voi ajunge la Laussane, ca și Marian Iancu, și cu certitudine voi înștiința și FIFA și UEFA”, a declarat Geta Onu.

 

Președintele executiv a recunoscut că va face apel la decizia luată la „disciplină”. „Voi face apel. Dacă se va menține hotărârea luată, FRF să știe că tot eu voi conduce clubul. Nu voi avea drept de semnătură dar nu va fi o problemă să semneze altcineva”, a concluzionat Geta Onu.

 

Articol scris de Daniel Berar
 

24 Jun. 2009, 18:35 Special
Pe aceeași temă