Geta Onu a fost trimisă în judecată

30 Jun. 2009, 18:39 Special
Geta Onu** a fost trimisă în judecată

Ziua de 13 iunie se dovedește a fi ghinion pentru Geta Onu. A fost ziua în care echipa a retrogradat în Liga a III-a, după remiza de pe teren propriu cu FC Bihor, și, în plus, declanșarea scandalului în cazul „valiza din Aradul Nou”. După cum se cunoaște, CS Universitatea Vasile Goldiș a fost implicată în cel mai mare scandal al deceniului din Liga a II-a, după tentativa nereușită de a truca un joc, cu ajutorul lui Sorin Cigan. Orădeanul, după ce a fost audiat la DNA Oradea a primit un mandat de arestare de 29 de zile, iar Geta Onu a rămas doar cu răspunsurile oferite procurorilor, fiind anchetată în stare de libertatea.
 

 

Ieri, procurorii DNA Oradea, înainte cu o zi de vacanța judecătorească, au finalizat rechizitoriul care va fi înaintat Tribunalului Oradea. Sorin Cigan este acuzat de dare de mită și trafic de influență, iar Geta Onu de cumpărare de influență.
 

 

„Nu am nici cea mai mică emoție. Mă așteptam să fiu trimisă în judecată. Urmează să aducem și noi probe. Nu mă consider vinovată și nu cred că voi fi condamnată. Oricum, acest proces va fi unul de durată, care nu se va încheia foarte repede. Nu vreau să vorbesc despre ce am declarat în fața procurorilor și dacă i-am dat bani sau nu lui Cigan. Faptul că am fost anchetată în stare de libertate spune multe despre nevinovăția mea”, a declarat pentru Observator arădean președintele executiv de la CSU Vasile Goldiș.
 

 

Articol scris de Daniel Berar

30 Jun. 2009, 18:39 Special
Pe aceeași temă