EXCLUSIV: 1 martie, „mărțișor” pentru datornici

17 Feb. 2012, 15:41 Special
EXCLUSIV:** 1 martie,

Azi a avut loc ședința Comitetului Executiv al FRF în cadrul căreia s-au discutat probleme arzătoare ale fotbalului românesc. În ceea ce privește fotbalul din ligile inferioare, Mircea Sandu și-a ținut promisiunea de la Adunarea Generală a cluburilor de Liga a II-a și a acordat un termen de grație pentru achitarea datoriilor valabil până la 1 martie 2012.

Iată mai multe detalii din comunicatul FRF

A decis să acorde acorde debitorilor aflați sub incidența obligației de a plăti sume de bani altor cluburi, unor jucători sau/și unor antrenori, în baza unor hotărâri ale comisiilor FRF/LPF a căror punere în executare se află în prezent pe rolul Comisiei de Disciplină a FRF/LPF, un termen de grație pentru executarea integrală a obligațiilor de plată până la data de 29.02.2012. Debitorii care își execută integral obligațiile de plată până la data de 29.02.2012 nu vor mai fi sancționați. Prezenta normă se aplică și debitorilor care se află în situația de a fi sancționați cu excludere la data prezentei hotărâri

Vă reamintim că în aceeași ședință s-a anunțat și amânarea cu o săptămână a returului în Liga a II-a și a III-a, dar și revenirea la vechiul statut al FRF care reduce numărul de retrogradate din eșaloanele mai sus-menționate în condițiile în care actualul statut nu este încă validat.

Articol scris de MIhai ANDRIEȘ

17 Feb. 2012, 15:41 Special
Pe aceeași temă