„Echipele mari la care Dossey a jucat nu l-au ajutat cu nimic”

09 Dec. 2008, 14:09 Special
„Echipele mari la care  Dossey a jucat nu l-au ajutat cu nimic

Ionuț Dragomir, component al echipei din liga a doua Minerul Lupeni, cel care i-a fost aproape jucătorului Ibrahim Dossey, decedat luni noaptea la spitalul Bagdasar Arseni din București, a declarat că echipele mari la care a jucat portarul nu l-au ajutat cu nimic.

„M-a sunat foarte multă lume să mă întrebe de Dossey. Când am pornit campania de ajutorare al lui vreau să vă spun că echipele mari la care el a jucat, Rapid și FC Brașov nu l-au ajutat cu nimic”, a spus Dragomir.

 

Acesta a afirmat că dacă jucătorul ar fi fost transferat la alt spital poate că ar fi scăpat cu viață. Ionuț Dragomir, fost coleg cu Dossey la Pandurii TG Jiu, a adunat 50.000 RON pentru jucător, bani proveniți de la echipele. Steaua București, Poli Timișoara, Minerul Lupeni, președintele clubului Acu Arad.

Ibrahim Dossey a fost grav rănit într-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, în apropierea localității Breaza. El a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și o fractură craniană cu înfundare. În accident au mai fost rănite două persoane, o femeie în vârstă de 30 de ani și un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave.

 

articol scris de Loredana Juglea

09 Dec. 2008, 14:09 Special
Pe aceeași temă