Doi rapidiști bătuți cu bâte într-un club de noapte! Incidentul e confirmat de poliție și de cadrele medicale

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 19:12 Special
Doi rapidiști bătuți cu bâte într-un club de noapte!** Incidentul e confirmat de poliție și de cadrele medicale

UPDATE 19:40 Surse din Poliția Capitalei au precizat pentru MEDIAFAX că au primit o sesizare vineri dimineață la ora 3.30, privind o altercație pe o stradă din Sectorul 2. Lukanovic și un prieten ar fi petrecut într-un club, iar spre dimineață ar fi început să se manifeste zgomotos, strigând „Hai Rapidul!”, motiv pentru care bodyguardul i-a poftit afară. Cei doi s-ar fi împotrivit și ar fi fost scoși din local forțat, ajungând în aceeași dimineață la Spitalul Floreasca, fără a rămâne însă internați. Totodată, nu s-a primit nicio plângere în urma acestui incident, au mai spus sursele citate.

Potrivit unor surse medicale, Lukanovic, care prezenta un traumatism cranio-facial ușor, și prietenul său s-au prezentat singuri la spital, unde au rămas pentru aproximativ o oră – o oră și jumătate.

MEDIAFAX


Intrați în vacanță până pe 14 ianuarie, jucătorii liderului din liga a doua, Rapid, au primit marți din partea conducerii salariul pe luna octombrie. Darko Lukanovic (29 de ani) a ținut să sărbătorească momentul și, împreună cu mijlocașul englez Rhema Obed și alți 3 prieteni, a mers joi seară în clubul Bellagio din București. Euforic, atacantul de origine croată a intrat în conflict cu bodyguarzii, iar în urma incidentului jucătorii rapidiști au ieșit destul de șifonați. Prietenii lor au fost și ei bătuți, alegându-se cu leziuni mai numeroase decât Lukanovic și Obed, însă nici unul nu este în stare critică.

„Darko nu a fost lovit la față, dar are dureri mari de spate”, a declarat un apropiat al jucătorului sub protecția anonimatului. Inițial, Lukanovic a vrut să depună plângere la poliție, dar după o discuție cu patronul clubului, fotbalistul a renunțat și a plecat acasă.   

Lukanovic și Rhemaa Obed i-au anunțat pe conducătorii clubului că au fost luați la bătaie doar pentru că joacă la Rapid. Lukanovic a povestit că la ieșirea din club a fost întrebat de unul dintre bodyguarzi pentru ce echipă joacă, croatul i-a răspuns că pentru Rapid. În acel moment atacantul rapidist susține că au fost luați la bătaie de bodyguarzi care au folosit bâte. 

„Știu despre incident, eu mereu le-am spus să aibă grijă pe unde merg. Am avut o discuție cu ei și mi-au spus că s-au comportat civilizat și nu au provocat ei scandalul. Îmi pare rău să spun, dar sper că acest incident să le fie învățătură de minte și data viitoare să aibă mai multă grijă pe unde umblă”, a declarat Viorel Moldovan pentru www.prosport.ro.

Deși Moldovan a admis public implicarea celor doi în incident, Lukanovic a negat cu vehemență: „Nu știu nimic de niciun incident. De trei zile sunt la Sibiu și nu cunosc clubul despre care îmi vorbiți voi. Eu nu știu decât de Bamboo”.

10 meciuri a jucat Lukanovic în acest sezon pentru Rapid, reușind să marcheze două goluri

 

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 19:12 Special
Pe aceeași temă