Crainiciuc acuză arbitrajul

04 May. 2009, 12:53 Special
Crainiciuc acuză arbitrajul

Președintele echipei Știința Bacău, Mircea Crainiciuc, consideră că rezultatul de egalitate înregistrat sâmbătă între gruparea pe care o conduce și Cetatea nu face decât să prelungească lupta pentru salvarea de la retrogradare până în ultima etapă. Crainiciuc acuză maniera de arbitraj a bucureșteanului Florin Miron, despre care spune că a acordat ușor multe lovituri libere sucevenilor și a prelungit meciul cu șapte minute.

"Am avut ghinionul ca abia după prima jumătate de oră portarul Sardescu să se accidenteze, iar înlocuitorul său, juniorul Măcelaru, a greșit la ambele goluri. Apoi, maniera de arbitraj din repriza secundă, cînd bucureșteanul Miron, care, totuși, nu a influențat scorul, le-a acordat oaspeților o ploaie de lovituri libere, și care a prelungit și excesiv de mult partida. A anunțat inițial patru minute suplimentare, care, pînă la urmă, au fost șapte…

Nu în ultimul rînd, ploaia a influențat evoluția noastră, fiind echipa mai tehnică, ce nu s-a putut desfășura pe un asemenea teren, dar și lipsa de omogenitate a unei echipe măcinate de multe frămîntări. Nu am cîștigat acest joc important, dar războiul este încă lung. Suspansul se va menține, iar evitarea retrogradării se joacă cu adevărat", a spus Mircea Crainiciuc, care a ținut, totuși, să recunoască că punctul smuls de suceveni pe terenul lui Lotus este meritat după modul în care au evoluat cele două combatante.

Articol scris de Gabriel Toderașcu
 

04 May. 2009, 12:53 Special
Pe aceeași temă