Chivorchian revine la Bacău pentru a relua discuțiile cu Primăria despre înființarea în oraș a Centrului Regional de Excelență pe Moldova

Marius ANGHEL 20 Feb. 2015, 11:22 Special
Chivorchian revine la Bacău pentru a relua discuțiile cu Primăria despre** înființarea în oraș a Centrului Regional de Excelență pe Moldova

Secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gheorghe Chivorchian, revine sâmbătă în Bacău, acolo unde, la sediul Primăriei, se va întâlni cu reprezentanții autorităților locale pentru a discuta din nou despre proiectul de a înființa în oraș Centrul Regional de Excelență pe Moldova. Centrul ar urma să reunească cei mai talentați fotbaliști din zonă cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani.

Conform desteptarea.ro, parteneriatul ar obliga municipalitatea băcăuană să rezolve problema școlarizării, a cazării și a alimentației, restul cheltuielilor, de la modernizarea infrastructurii și logistică, la salarizarea antrenorilor și la întreg procesul de pregătire fotbalistică fiind acoperite de FRF.

„Bacăul dispune de condițiile necesare pentru un astfel de Centrul Regional de Excelență”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

Marius ANGHEL 20 Feb. 2015, 11:22 Special
Pe aceeași temă