Breaza își trimite golgeterul la Șahtior

23 Jun. 2009, 17:53 Special
Breaza își trimite golgeterul la Șahtior

După ce au reușit să promoveze cu Tricolorul Breaza în Liga a II-a de fotbal din România, trei dintre fotbaliștii grupării prahovene ar putea pleca de la Breaza la formații din Ucraina, Germania și Franța.

 

Andrei Vasilescu, al doilea marcator al formației în sezonul recent încheiat, cu 19 reușite, va fi testat chiar de Mircea Lucescu, pentru un eventual transfer la echipa care a câștigat Cupa UEFA, Șahtior Donețk. Mijlocașul Alin Liuba va da și el o probă „de lucru” în Germania, la Munchen, la echipa TSV 1860, grupare care activează în divizia secundă din Bundesliga. Al treilea jucător de la Tricolorul Breaza care ar putea evolua la o echipă din străinătate este portarul Marius Anghelache. El a participat recent la un trial de selecție în Franța și a lăsat o bună impresie, două cluburi din Liga a III-a din Hexagon fiind interesate de serviciile sale.

 

Fără a avea certitudini în acest moment, cei trei au măcar o șansă importantă de a face pasul spre echipe mai cunoscute decât micuța grupare din Breaza. Mai mult, exemplul lor este unul motivant și pentru ceilalți fotbaliști ai echipei antrenate de Florin Stăncioiu, evoluțiile bune ale acestora fiind urmărite, din câte se pare, și de „observatori” străni.

 

Dacă nu vor trece de probele la care vor participa, Vasilescu, Liuba și Anghelache vor reveni în țară pentru a face joncțiunea cu actualul lot al Tricolorului.

 

 

Sursa: prahovasport.ro
 

23 Jun. 2009, 17:53 Special
Pe aceeași temă