Astăzi este ultima zi de transferuri pentru cluburile din competițiile organizate de FRF. Jucătorii legitimați la AJF după 21 februarie nu au drept de joc în Liga 2 și 3

Marius ANGHEL 20 Feb. 2017, 11:52 Special
Astăzi este ultima zi de transferuri pentru cluburile din competițiile organizate de FRF.** Jucătorii legitimați la AJF după 21 februarie nu au drept de joc în Liga 2 și 3

Cluburile participante în competițiile Liga 2, Liga 3 și de juniori mai au la dispoziție doar câteva ore pentru a-și legitima jucători achiziționați în această iarnă. Astăzi, 20 februarie, la ora 24:00, expiră termenul în care conducătorii pot înregistra noile transferuri la Departementul Competiții al Federației Române de Fotbal. Jucătorii legitimați la Asociațiile Județene de Fotbal (AJF) după 21 februarie nu au drept de joc în Liga 2 și Liga 3.

Departamentul Competiții reamintește că, într-un an competițional, un jucător se poate legitima la trei echipe, însă va avea drept de joc doar la două.

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv al FRF din 25 ianuarie 2017, în competițiile organizate de AJF-uri perioada de transferuri se încheie cu 48 de ore înainte de începerea returului, respectiv cu 48 de ore înaintea primei etape din anul 2017 pentru competițiile ce se desfășoară în sistem play-off/play-out.

Conform aceleiași hotărâri, pentru evitarea oricărui dubiu, frf.ro scrie că jucătorii legitimați la nivel de AJF începând cu 21 februarie 2017, adică ulterior încheierii perioadei de transferuri a FRF, nu pot participa la jocurile echipelor clubului ce evoluează în competițiile organizate de FRF.

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 20 Feb. 2017, 11:52 Special
Pe aceeași temă