AS Albota vrea și poate să joace din nou barajul de promovare în liga a III-a

01 Jun. 2009, 15:10 Special
AS Albota vrea și poate să joace din nou barajul de promovare în liga a III-a

AS Albota – AS Bascov 3-1 (1-0)

 

Au marcat: Pârjol (5), Stănescu (71), Dumitrescu (90) / Chelu (79)

 

AS Albota și AS Bascov se „bat” încă de la începutul sezonului pentru supremația în Divizia D – Argeș, fiecare echipă având stabilit ca obiectiv câștigarea campionatului și disputarea barajului de promovare în Liga a III-a. Cei din Albota au ratat șansa promovării anul trecut, când au pierdut barajul în fața formației Viitorul Pucioasa (1-2), iar pentru acest sezon sunt hotărâți să nu mai dea greș. Instalate pe primele două poziții ale clasamentului, cele două formații nu le-au mai cedat din etapa a III-a, doar au mai făcut schimb între ele, în funcție de rezultatele înregistrate.

 

Linie de clasament înaintea meciului de sâmbătă:

1. AS Bascov 35 31 2 2 140-22 95p

2. AS Albota 35 31 2 2 144-32 95p

Sâmbătă, la Albota, localitate aflată la doar câțiva km de municipiul Pitești, s-a disputat meciul care în mare măsură stabilea numele „Campioanei” în Argeș. Cine câștiga avea prima opțiune la titul, iar la meci egal avantajată era echipa gazdă, ca urmare a victoriei reușită în tur pe terenul adversarei, scor 2-1. AS Albota a câștigat și de această dată, scor 3-1 și lucrurile sunt acum, practic, tranșate. Cu 3 puncte mai mult și avantajul meciurilor directe, dar și cu un program mai ușor pentru ultimele 4 etape, AS Albota este acum principala favorită la câștigarea campionatului!

 

Partida a fost condusă de Alexandru Tudor, însă prezența bucureșteanului la centru nu mai este deloc o supriză, acesta arbitrând mai multe jocuri importante la acest nivel în județul Argeș.

 

Programul până la final:

AS Albota

(d) Rapid Pitești

(a) Internațional II Curtea de Argeș

(d) Sporting Muscelul Câmpulung

(a) Olimpia Suseni

 

AS Bascov

(a) AS Rucăr

(d) FC Argeș Primavera

(a) DLR Pitești

(d) Viitorul Ștefănești

01 Jun. 2009, 15:10 Special
Pe aceeași temă