Premiați și distrați

12 Dec. 2011, 20:09 Arbitri

Arbitrii prahoveni au încheiat și ei anul 2011, sâmbătă având loc tradiționala petrecere de sfârșit de an a cavalerilor fluierului din județul Prahova. Peste 100 de persoane s-au aflat la „banchetul” arbitrilor, petrecerea fiind una reușită, cu multă voie bună, cavalerii fluierului dovedind că sunt prieteni, în primul rând. S-au făcut sute de fotografii, s-a dansat „pe rupte”, s-au privit și comentat și cele câteva meciuri din generoasa ofertă TV, „punctul culminant” al serbării fiind premiile acordate celor mai buni dintre arbitri.

Astfel, Adrian Illieș a fost premiat pentru promovarea în lotul ligii I, Mihai Amorăriței, pentru ajungerea în eșalonul secund, iar Constantin Pantilimonescu a luat premiul pentru promovarea în eșalonul trei valoric național.

Pe „plan local”, cel mai bun arbitru a fost desemnat, în uralele colegilor, Marin Marcel, cel care a primit acest premiu după o carieră foarte frumoasă, la nivel județean, asupra căreia vom reveni în curând. Marcel a primit, în afara diplomei, trofeului și cadoului oferit tutror premianților și „derogare” pentru a-și continua activitatea, pentru că acesta a ajuns la „limita maximă de vârstă”.

În afara sa, ceilalți doi „nominalizați” au fost Bogdan Zahiu și Doralin Bârziloiu. Cel mai bun asistent din lotul județean a fost desemnat Sorin Nistor, care i-a „întrecut” pe Ionel Gheonea și Laurențiu Dragu.

La nivelul arbitrilor din lotul ligilor B și C, Ovidiu Crozolo a fost „premiantul”, fostul portar de la Avântul Măneciu depășindu-i pe Bobi Codreanu (revenit în activitate după câțiva ani petrecuți în Italia) și Ionuț Mateoiu. Un jucător activ a fost premiat și la capitolul „stagiari”, fundașul de la CSM Câmpina, Mihai Safta fiind considerat „cel mai bun”.

Au fost scurte „luări de cuvânt” din partea premianților, a președintelui Marian Deaconu și a președintelui AJF, Silviu Crângașu, apoi, în aplauzele colegilor, arbitrii au revenit pe ringul de dans, petrecerea întinzându-se până după miezul nopții.

articol scris de Marian DIMA

12 Dec. 2011, 20:09 Arbitri
Pe aceeași temă