Petrecere „all night” pentru „fluierașii” din Vrancea

24 Dec. 2011, 11:08 Arbitri
Petrecere „all night

Arbitrii și observatorii din Colegiul Județean de Arbitri din cadrul Asociației Județene de Fotbal Vrancea au petrecut într-un cadru festiv la banchetul finalului de an, organizat la Restaurantul Express din comuna Suraia și care a reunit aproape toți arbitrii și observatorii din cadrul Colegiului. Serata a constiuit și Gala Fotbalului vrâncean, organizată în acest an de Dan Dumitru, președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea și s-a încheiat abia spre dimineață. Stan Gheorghiu a primit pentru al doilea an consecutiv diploma pentru cel mai bun observator federal din 2011.

Titlul de cel mai bun arbitru de fotbal din Vrancea i-a fost acordat lui Alin Samoilă, component al Lotului Divizionar B, iar cel mai bun asistent a fost declarat Ionuț Paraschiv, component al Lotului Divizionar C. Cea mai bună echipă din 2011 este Național Golești, iar cei mai bun antrenori sunt Viorel Paizan si Radu Chiriac, ambii de la Național Golești; cel mai bun jucător – Marian Guțu (Viitorul Homocea), cea mai buna echipă de futsal – Fan Club Steaua Mărășești, cea mai bună echipă de copii – grupa 2002 de la CSM Focșani, cea mai buna organizare în 2011 – clubul Energia Vulturu, cea mai modernă bază sportivă construită în 2011 – Avîntul Jariștea, clubul din ariștea fiind reprezentat aseară de fotbalistul Dănuț Lechea.

Pentru întreaga activitate în arbitraj au primit diplome de onoare la final de carieră pentru întreaga activitate asistenții Lucian Sîrbu și Florin Danciu. Din program nu au lipsit momentele vesele, protagonit fiind Florin Danciu, care a creat un plugușor special, în care s-au regăsit aproape toți arbitrii și observatorii care au oficiat la partidele din cadrul campionatului județean. „Vă mulțumesc pentru efortul depus în acest campionat și, ceea ce este mai important, este faptul că nu au fost probleme de arbitraj. Aproape toți delegații s-au declarat mulțumiți de nivelul arbitrajului și acest lucru ne obligă pe viitor să tratăm competițiile cu aceeași seriozitate”, le-a transmis arbitrilor președintele Colegiului Județean de Arbitri, Cristian Rusu.

Play-offul Superligii se reia în martie 2012

Partea a doua a Superligii Vrancea la fotbal, la care s-au calificat primele patru clasate din cele două serii (nord și sud) se vor lupta pentru un loc de promovare, iar ultimele patru echipe clasate din cele două serii vor juca în play-off-ul pentru evitarea retrogradarii în Liga a V-a. Singura men-țiune la acest sistem de joc este aceea că toate echipele care vor evolua în play-off sau play-out vor porni fără puncte.

Play-offul Superligii este programat să înceapă în luna martie a anului viitor. În cazul în care la final se vor afla două echipe la egalitate de puncte, câștigătoare competiției va fi decisă în urma rezultatelor directe dintre echipe.

articol scris de George Dumitru
foto: Monitorul de Vrancea

24 Dec. 2011, 11:08 Arbitri
Pe aceeași temă