Alegerea lui Răchită este o mare realizare

10 Mar. 2009, 17:54 Special
Alegerea lui Răchită este o mare realizare

Federația Română de Fotbal a anunțat că noul antrenor al naționalei B a României este Valeriu Răchită. Imediat după aflarea acestei vești, siteul Liga2.ro a luat legatura cu Octav Preda, liderul galeriei „Lupii Galbeni”.

CM: Salut Octav. Ce părere ai de trecerea lui Vivi Răchită pe banca naționalei B a României?
OP: Salut. Pentu că timpul îi permite, e bine că s-a implicat, pentru că are multe idei bune și în felul acesta nu e prins doar pe partea administrativă de la primărie. Dacă timpul îi permite, e bine să rămână lângă mirosul ierbii cum se spune.
CM: Din vară va reveni la Ploiești pentru a deveni antrenorul Petrolului dacă se va rezolva problema trecerii echipei în patrimoniul Primăriei ?
OP: Noi așa sperăm. Și noi și el. Cu siguranță are cele mai mari șanse pentru preluarea postului. E iubit de public și rezultatele îl recomandă.
CM: Tocmai s-a terminat întrunirea de la primărie pentru preluarea Petrolului. Cam ce s-a discutat?
OP:  Da, s-au întrunit din nou, și comisia și avocații ambelor părți. Mai multe nu pot să spun acum, doar că se revăd pe 19 martie pentru noi discuții.
CM: Domnul Volosevici promisese că în luna martie încep lucrările la stadionul „Ilie Oană”, suntem deja la jumătatea lunii și se pare că nici măcar nu există vreo comisie care să discute despre acest proiect.
OP: Da…Asta văd și eu. O să aduc în discuție treaba asta.
CM: Vor mai fi proteste împotriva actualei conduceri a Petrolului după ce „Lupii galbeni” au stat acasă la derby-ul Ploieștiului?
OP: Nu știu, o să discutăm și asta la întâlniri ale suporterilor.
CM: Mulțumesc și multă baftă în obținerea a ce vă doriți.
OP: Mulțumesc și eu. Să fie într-un ceas bun.

 

Articol scris de Cosmin Manea
 

10 Mar. 2009, 17:54 Special
Pe aceeași temă