Adunarea Generală a LPF2 rămâne pe 27 iunie, dar revine la Mogoșoaia

Mihai Andries 23 Jun. 2014, 21:28 Special
Adunarea Generală a LPF2 rămâne pe 27 iunie,** dar revine la Mogoșoaia

UPDATE: Chiar dacă s-a pus problema devansării întâlnirii cu două ore și mutarea ei la FRF, se pare că acest lucru nu a fost poisbil din cauza unor probleme de ordin juridic. Astfel, Adunarea Generală va avea loc tot la Mogoșoaia, de la ora 17, așa cum s-a stabilit în cadrul ședinței de la Hărman

Informația a fost confirmată de Auraș Brașoveanu, președintele LPF2:

„Conform normelor legale este o hotărâre a Adunării Generale, care a fost prinsă într-un proces verbal care a mers în tribunal. Fapt pentru care nu pot fi modificate data, ora și locul stabilite în ședința de la Hărman. Așa că Adunarea Generală de pe 27 iunie va avea loc la Mogoșoaia, de la ora 17, așa cum s-a stabilit inițial. Am încercat să schimb, dar procedura legală nu îmi permite, decât printr-o altă hotărâre a Adunării Generale”


 

În cadrul Adunării Generale Extraordinare a LPF2, desfășurată duminica trecută la Hărman, membrii asociați fondatori au convocat o nouă Adunare Generală pe data de 27 iunie, ora 17, la CNAF Mogoșoaia.

Ședința s-a devansat cu două ore și s-a mutat la FRF

Luând act de faptul că în aceeași dată va avea loc dineul oficial al membrilor afiliați ai FRF, cu prilejul Adunării Generale a forului federal care va avea loc pe 28 iunie, LPF2 a decis schimbarea orei și locației pentru ședința acestei ligi.

Astfel, Adunarea Generală a LPF2 va avea loc în sala Nicolae Dobrin din cadrul Casei Fotbalului, situată pe strada Vasile Șerbănică nr. 2. Ora de începere a ședinței este ora 15

Propunerile membrilor asociați pentru ordinea de zi sunt așteptate până pe 20 iunie

Pe ordinea de zi a ședinței din 27 iunie vor figura punctele rămase nedezbătute în ședința de la Hărman, dar și propunerile formulate și transmise până pe data de 20 iunie de către membrii asociați ai LPF 2. Vă reamintim că printre subiectele dezbătute la Hărman s-a numărat și sistemul competițional al noului sezon din Liga 2, prilej cu care s-a votat ca în ediția 2014-2015 să se meargă pe un sezon regulat cu două serii de 14, urmând ca din sezonul 2015-2016 să se treacă la o serie de 22 de echipe.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 23 Jun. 2014, 21:28 Special
Pe aceeași temă