5 pe un singur loc

25 Jul. 2009, 11:56 Special
5 pe un singur loc

 

Până acum pentru postul de reprezentant al Ligii a doua în comitetul executiv al FRF s-au declarat interesate cinci persoane: Petre Marinescu (Delta Tulcea), Aurel Brașoveanu (Dunărea Galați), Cornel Șfaițer (FC Botoșani), Relu Damian (FCM Bacău) și Ștefan Chițu (Tricolorul Breaza).

 

Ultimul a fost și cel care a ocupat postul de reprezentant până acum, însă mai multe cluburi au cerut ca acesta să fie schimbat fiind nemulțumite de activitatea acestuia. Cu toate acestea, Chițu intenționează să candideze din nou pentru a-și putea păstra postul în Comitetul Executiv al FRF.

 

Dintre cei cinci care intenționează să candideze, cel mai optimist este Cornel Șfaițer. Vicepreședintele lui FC Botoșani se consideră pregătit pentru acest post după o actrivitate de 12 ani în fotbal. Mai mult, el mizează pe sprijinul a nu mai puțin de 11 cluburi din Liga a doua.

 

"După o activitate de 12 ani în fotbal, am considerat că este vremea să mă implic mai mult. Cunosc foarte bine regulamentele, știu ce implică această funcție. Dacă voi fi ales ca reprezentant al cluburilor din Liga a II-a în Comitetul Executiv al FRF, nu îi voi dezamăgi pe cei care îmi vor acorda votul. Nu voi fi acolo doar cu numele, ci mă voi implica, voi apăra interesele cluburilor. Consider că am multă experiență la acest nivel și că prezența mea în cadrul Comitetului Executiv ar fi de folos cluburilor din Liga a II-a", a declarat Cornel Șfaițer, pentru Monitorul de Botosani.

 

Un alt candidat important ar putea fi președintele lui FCM Bacău, Relu Damian, care consideră că ar fi un lucru bun pentru Bacău căt și pentru el ocuparea acestui post în Comitetul Executiv.

 

Alegerea reprezentantului Ligi a doua în Comitetul Executiv va avea loc la Adunarea Generală de Luni, când se va stabili și programul competițional pentru sezonul următor.

 

Articol scris de: Fechită Bogdan Andrei

25 Jul. 2009, 11:56 Special
Pe aceeași temă