Verdeș: „Nu pot spune că suntem favoriți la play-off, dar avem un avantaj față de alte echipe”

Marius ANGHEL 20 Jan. 2015, 13:30 Seria 2

Pe loc de play-off, în condițiile în care are un meci mai puțin disputat, FC Olt va lupta în stagiunea de primăvară pentru menținerea în primele șase. Atacantul divizionarei secunde, Bobi Verdeș, crede că echipa va avea, în miniretur, avantajul unui lot omogen.

„Nu pot spune că suntem favoriți, toate meciurile vor fi grele, dar avem un avantaj față de alte echipe. Avem mai multe puncte decât CSM Râmnicu Vâlcea sau Olimpia Satu Mare, avem șase luni împreună, am încheiat anul prin rezultate foarte bune, iar din punctul acesta de vedere se poate spune că plecăm ca favoriți”, a declarat atacantul celor din Slatina.

„Am trecut prin multe cantonamente grele, nu mă plâng, rezist”

Verdeș spune că perioada acumulărilor fizice este cea mai dificilă, însă are experiența cantonamentului din vară. „Va urma cea mai grea perioadă a anului, dar trebuie să o depășim, să ne fie mai ușor în campionat. Strângem din dinți și trecem peste. Am trecut prin cantonamente grele, nu mă plâng, rezist, am experiența necesară să fac față. Îmi doresc să ne menținem în play-off și să fac un retur cât mai reușit, să marchez cât mai mult, să pot să-mi ajut echipa”, a mai spus „vârful”.

În stagiunea de toamnă, experimentatul atacant al celor de la FC Olt Slatina, Bobi Verdeș, a marcat trei goluri. Acesta consideră că era loc de mai bine, însă speră să-și ia revanșa în minireturul ce va începe pe 28 februarie.

Ignea: „Va fi o luptă grea pentru play-off”

Mijlocașul central al celor de la FC Olt, Alin Ignea, crede că lupta pentru menținerea în play-off va fi disputată. Slătinenii au un avans de două puncte față de principala urmăritoare, CSM Râmnicu Vâlcea.

„Va fi o luptă grea pentru play-off, dar sperăm să ne menținem în primele șase. Nu am schimbat foarte multe în lot, avem aceeași echipă, iar acest lucru reprezintă un atu. Noi ne vom pregăti pentru a câștiga fiecare meci. Urmează cantonamentul, va fi greu, dar trebuie să ne pregătim cât mai bine, pentru a ne fi ușor în campionat. Personal, îmi doresc să fiu sănătos, să am evoluții cât mai bune, astfel încât rezultatele să fie pe măsura așteptărilor”, a declarat mijlocașul.

Ignea a evoluat titular aproape meci de meci, fiind unul dintre jucătorii de bază în stagiunea de toamnă.

Amical cu Sporting Roșiori

În altă ordine de idei, oficialii clubului FC Olt sunt pe cale de a definitiva programul meciurilor amicale susținute după efectuarea stagiului pregătirii centralizate.

Pe 4 și 11 februarie, gruparea pregătită de Dan Oprescu va întâlni colega de serie CSM Râmnicu Vâlcea. Slătinenii vor evolua pe 7 februarie cu Sporting Roșiori, pe 18 cu CSO Filiași, iar pe 21 februarie cu echipa pregătită de Adrian Neaga, Urban Titu.

Oficialii clubului caută adversară pentru 14 februarie, singura dată rămasă liberă.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 20 Jan. 2015, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă