Velcea caută victoria pe terenul liderului: „Să ne continuăm creșterea!”

Marius ANGHEL 28 Sep. 2012, 15:44 Seria 2
Velcea caută victoria pe terenul liderului:**

Antrenorul lui ACS Poli nu crede că formația brașoveană Corona practică cel mai bun joc din serie deși ocupă prima poziție. Valentin Velcea vrea ca echipa sa să-și continue creșterea în joc și să cucerească cele trei puncte sub Tâmpa.

„Ne așteaptă un meci important, mergem să ne continuăm creșterea în jocul nostru. Să clădim această echipă în toate compartimentele. Vom fi o echipă care cu greu va fi învinsă dacă se pune și acest pronostic în discuție, vom vedea o echipă mult mai omogenă, pentru că pe zi ce trece, îmi doresc să construiesc această echipă cu spirit de învingători, profesionistă, fără aceste lucruri nu putem face față în fotbalul de performanță. Corona e un adversar normal, nu putem nega că sunt lideri, trebuie să ținem cont că nu au stat nicio etapă, noi, o altfel de structură de start. Au jucători experimentați, care au făcut lucruri frumoase în Liga I: Stere, Stângă, Coman, Marc. Probabil își merită locul acum dar la meciul cu noi va fi altă partitură, venim din urmă repede și bine… Mergem cu încredere și maximă seriozitate, dacă jocul va fi tranșat în favoarea noastră se va schimba clasamentul”, a declarat Velcea.

„Rămân la părerea că alte echipe au un joc mai bun. Noi suntem printre echipele care încercăm să punem la punct jocul”, a adăugat antrenorul timișorean.

Andrei Artean: „Mă antrenez pentru a fi titular”

Una dintre surprizele din echipa bănățeană e mijlocașul de 19 ani Andrei Artean. Acesta a început toate jocurile din noul sezon ca titular deși nu se știa în vară dacă va face parte din lotul noii Poli. „Mergem să mai punem ceva în construcția echipei. Din punct de vedere fizic mă simt bine, mergem în efectiv complet, sperăm să luăm cele trei puncte. Mă simt bine la mijloc oriunde mă pune antrenorul, el decide. E un nivel în plus față de Liga a III-a. Mă antrenez să joc titular, dacă domnul profesor mă vede titular, sunt mulțumit”, a spus „Bebe”.

„E un produs 100% al clubului nostru, acum a luat contact cu Liga a II-a, noi creștem jucători pentru viitor. Țelul nostru e să vindem și să facem performanță în același timp. Nu e ușor ca acești jucători tineri să facă pasul spre Liga I sau campionatele străine. Îi avem și pe Dobricean, Trandu, Boștină, e bine că fac parte din lot și apucă să joace aproape integral”, a mai spus Vali Velcea.

Corona Brașov – ACS Poli se dispută duminică de la ora 11.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 28 Sep. 2012, 15:44 Seria 2
Pe aceeași temă