Velcea: „Am prieteni buni care au pariat împotriva lui Poli și au pierdut”

18 May. 2012, 15:50 Seria 2
Velcea:** „Am prieteni buni care au pariat împotriva lui Poli și au pierdut

Antrenorul timișorenilor spune că a dat peste cap previziunile multor pariori. Poli se confruntă cu probleme grave, dar jucătorii și-au respectat meseria și, din punct de vedere sportiv, au promovat în prima ligă.

Vali Velcea anunță un nou obiectiv pentru jucătorii săi, în ultimele două meciuripe care Poli le va mai juca în acest campionat: clasarea pe primul loc în seria a II-a a ligii secunde. Timișorenii vor să treacă înaintea Gloriei Bistrița, chiar dacă acest lucru nu va schimba nimic în legătură cu sezonul viitor: Gloria va juca oricum în Liga I, spre deosebire de Poli.

„Cred că pe mai departe o să vă surprind și o să vă spun că-mi doresc să terminăm pe primul loc. Cred că la meciul de mâine (n.r., ora 11, la Timișoara, cu Juventus București), jucătorii vor fi foarte conștienți și vor recunoaște importanța echipei, tocmai pentru a termina pe locul întâi”, a afirmat antrenorul echipei timișorene.

Velcea susține că și-a stricat și câteva prietenii, tocmai din cauza faptului că jucătorii săi au obținut rezultate pozitive pe burta goală. „Acești jucători minunați, cu multe probleme, au reușit să facă performanța de a promova în Liga I. Vom fi premiați pentru asta, cu siguranță, nu contează de către cine. Sunt mândru de tot ce am realizat ca antrenor, am spălat imaginea proastă pe care unii o aveau despre mine. La Pitești puteam să nu câștigăm, probabil le-am stricat jocurile de pariuri unora. Jucătorii au demonstrat cât de mult se respectă. Am chiar prieteni foarte buni de-ai mei, care nu au legătură cu clubul și care au pierdut banii, jucând împotriva noastră la pariuri. Acei oameni nu mai vorbesc cu mine”, a spus antrenorul lui Poli.

Articol scris de Radu FAUR

Foto: photochic.ro

18 May. 2012, 15:50 Seria 2
Pe aceeași temă