Vasile Balaș: „Mi-am făcut datoria!”

Liga2.ro 09 Nov. 2008, 19:54 Seria 2
Vasile Balaș: „Mi-am făcut datoria!

Meciurile care se termină cu jucătorii alergând după arbitrii sunt tot mai dese în Liga a II-a. Astfel, după pățania lui Bocăneală de la jocul Suceava – Ceahlăul (0-1), din etapa a XII-a, sâmbătă un alt arbitru a fost aproape de a fi bătut.

La finalul jocului „U” Cluj – FC Bihor (1-1), fotbaliștii echipei gazdă l-au alergat preț de câteva minute pe centralul Vasile Balaș, din Reșița. Acesta a fost acuzat de către ardeleni că le-a anulat două goluri și că a prelungit meciul cu doar trei minute, deși întreruperile cauzate de accidentări au fost foarte lungi.

Ieri, înainte de a arbitra un joc în campionatul de juniori republicani, Vasile Balaș a comentat incidentele de la Cluj. „Eu doar mi-am făcut datoria. Cei de la Cluj să-și vadă de treabă și să caute vinovații în altă parte. Pot să vă asigur că nu am pățit nimic. Se pune prea multă presiune pe arbitrii. Mai multe nu am voie să comentez pentru că nu-mi permite regulamentul”, a spus Balaș.

„Nu am vrut să batem arbitrii”

Oficialii Universității Cluj și-au continuat tirul acuzațiilor asupra arbitrilor, cel mai vehement fiind directorul executiv, Ioan Mărginean. „Vom face memoriu împotriva lui Balaș și Caia, vom duce și probe video. Meciul a fost întrerupt în repriza a doua aproximativ 15 minute, dar Balaș a dat numai patru de prelungire și a fluierat finalul după trei! Trebuiau să fie minim 7-8 minute de prelungire. Caia ne-a anulat eronat un gol, pentru ofsaid, atunci când scorul era egal. Nu s-a pus problema ca arbitrii să fie bătuți de jucătorii mei, dar a fost o mare tensiune la final”, a spus Mărginean.

„Arbitrajul a fost unul slab. Ne-au scos de două ori mingea din poartă. Plus că nu ne-au lăsat să jucăm nici cele patru minute de prelungiri”
– Zeno Bundea, mijlocaș „U” Cluj

„Nu am văzut de când sunt în fotbal ca un jucător să ceară intervenția Ambulanței pentru a trage de timp”
– Ioan Mărginean, director executiv „U” Cluj

Articol scris de Daniel REMEȘ

Liga2.ro 09 Nov. 2008, 19:54 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă