„Valoarea lotului este mai mare de locul pe care îl ocupăm”

30 Jan. 2012, 07:10 Seria 2
„Valoarea lotului este mai mare** de locul pe care îl ocupăm

Sosit în această iarnă de la Gaz Metan Severin, Alin Vigariu a semnat un contract valabil pe un sezon și jumătate cu Alro Slatina. Jucătorul de bandă spune că s-a integrat la Alro, iar valoarea lotului este mai mare de locul ocupat la jumătatea stagiunii.

Fotbalist ce poate evolua pe mai multe posturi, în prima parte a turului evoluând pentru formația mehedințeană Gaz Metan Severin ca fundaș dreapta, Alin Vigariu susține că proiectul oficialilor celor de la Alro a stat la baza deciziei de a accepta oferta venită în această iarnă. Fostul fotbalist al Universității Craiova susține că valoarea lotului nu reflectă poziția ocupată în clasament de gruparea pregătită de Daniel Mogoșanu.

„Cunoscând poate chiar jumătate din lot, mi-a fost foarte ușor să mă integrez, vine acum o perioadă mai grea și cred că totul va fi bine. Eu cred că valoarea lotului este mai sus de locul șapte, iar dacă ne uităm în clasament sunt câteva puncte între locul trei și celelalte formații aflate mai jos în clasament, cu siguranță avem valoare mai mare de locul pe care îl ocupăm”, a declarat Alin Vigariu.

„Atmosfera este destul de plăcută”

Jucătorul celor de la Alro declară că se simte foarte bine la Slatina, iar în privința concurenței create prin aducerea unor fotbaliști experimentați în această iarnă, lupta pentru titularizare va fi aprigă, iar acest lucru nu poate aduce decât beneficii echipei.

„Atmosfera este destul de plăcută, pot să spun că pentru proiectul care se dorește am ales să vin la Slatina, acela de a promova. Concurența eu zic că este benefică la orice echipă, dacă cineva ar fi sigur pe post s-ar putea să nu aibă același randament pentru că ar merge pe ideea că nu are cine să-l înlocuiască, deci este un aspect pozitiv. Cu cât mai mulți jucători cu experiență, valoroși, cu atât mai bine pentru noi”
, a mai precizat Vigariu.

Alin Vigariu a mai trecut, în decursul carierei, pe la Universitatea Craiova, Rocar București și Gloria Buzău.

sursa: Gazeta Nouă

30 Jan. 2012, 07:10 Seria 2
Pe aceeași temă