Vâlcea, pe butuci înaintea meciului cu „U” Cluj. Oltenii tremură serios pentru menținerea în Liga 2

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 May. 2016, 20:25 Seria 2
Vâlcea, pe butuci înaintea meciului cu

CSM Râmnicu Vâlcea a plecat azi spre Cluj Napoca cu un lot subțiat de probleme. Sâmbătă, oltenii joacă, de la ora 11:00, pe Cluj Arena, cu „U” Cluj, în cadrul etapei a 6-a a play-out-ului Seriei a II-a a Ligii 2. Miercuri, cele două echipe au remizat, 1-1, în Zăvoi, în etapa a 5-a a play-out-ului.

În ultimele două zile, pe lista indisponibililor s-au adăugat Rareș Cucui, care este gripat, Denis Dumitrașcu, care este suspendat, dar și Bogdan Geantă, care are o accidentare la gleznă. Singura veste bună a venit de la Cătălin Pîrvulescu, care, deși mai resimte probleme la spate, s-a pregătit normal și a făcut deplasarea la Cluj. Juniorul Radu Georgescu, înlocuit la pauza jocului cu „U” Cluj, după ce a acuzat dureri la inghinali, a fost și e refăcut.

Tehnicianul Adrian Dulcea nu poate conta nici pe Dragoș Firțulescu, care a ispășit doar una dincele trei etape de suspendare primate după eliminarea de la Pâncota. Accidentați de o bună bucată de vreme, Kevin Trabalka și Dragoș Geantă sunt ieșiți din circuit până la finalul sezonului.

Deși este lider în play-out, CSM are emoții în privința retrogradării, iar un eventual eșec sâmbătă,  la Cluj Napoca, ar tensiona mult situația în Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 May. 2016, 20:25 Seria 2
Pe aceeași temă