„Vâlcea, mai slabă”

19 Aug. 2011, 13:39 Seria 2
„Vâlcea,** mai slabă

Cu un lot mult slăbit în această vară, CSM Râmnicu Vâlcea debutează în noul campionat mâine, la Alba Iulia, contra Unirii.

CSM abordează noul sezon cu un lot mult slăbit față de sezonul trecut, după plecările lui Ganea, Fl. Sandu, I. Popescu, Gogoșoiu (expirare împrumut), Balauru, M.Posteucă, M. Rădulescu, Odoroabă, I. Bucuroaia, Mocanu și D. Rădoi. În schimb, în Zăvoi au fost legitimați Vlăduți, G. Ene, Plecanciuc, Kalai și Dalu.

Astăzi, dacă nu mai apar situații neprevăzute, oficialii din Zăvoi urmează să-i mai legitimeze pe Pribac și Vătăjelu. „Avem un lot mai subțire, în primul rând suntem foarte puțini ca efectiv, am făcut transferuri puține, nu avem dubluri pe posturi, dar încercăm să facem o figură frumoasă. Obiectivul este clar, menținerea în Liga a II-a. Situația s-ar mai putea schimba în bine dacă vom reuși să facem săptămâna viitoare transferurile pe care ni le dorim. Știu că la Unirea au venit jucători buni, ne așteaptă o partidă dificilă, dar sper să ne întoarcen cu un rezultat pozitiv” a spus managerul Laurențiu Tudor.

Cu o linie de fund schimbată aproape complet față de sezonul trecut, „Doctorul” speră ca defensiva sa să nu ai încaseze goluri ușoare, precum în campionatul precedent.

Iată lotul care face azi deplasarea la Alba Iulia: Chiriță, Iorga-Tomozei, Kalai, Plecanciuc, Eremia, Vătăjelu, Ionescu, Mitu, G.Roșca, Dandea, F.Pârvu, Vasile, G.Ene, Pribac, M.Vlad, Dalu, Vlăduți.

Articol scris de Adi Georgescu

19 Aug. 2011, 13:39 Seria 2
Pe aceeași temă