Vâlcea a ajuns la șase meciuri fără eșec, după egalul de la Mediaș. Pelici: „Nu există o echipă care să defileze în această serie”

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 08 Oct. 2015, 13:28 Actualizat: 08 Oct. 2015, 23:58 Seria 2
Vâlcea a ajuns la șase meciuri fără eșec, după egalul de la Mediaș.  Pelici: „Nu există o echipă care să defileze în această serie”
  • După remiza obținută ieri la Mediaș, scor 0-0, CSM Râmnicu Vâlcea a  ajuns la  șase jocuri consecutive fără eșec, o performanță notabilă, raportată la investițiile deloc substanțiale făcute în lot. Singurul eșec din acest sezon pentru Vâlcea a fost consemnat chiar în prima etapă, la Caransebeș.
  • Rezultatele bune din acest sezon reușite de CSM fac uitat coșmarul din sezonul trecut, iar fanii echipei ar trebui să revină la stadion, pentru a-și încuraja echipa, care traversează o perioadă fastă. Obiectivul oltenilor din acest sezon este intrarea în play-off, care asigură salvarea de la retrogradare fără nicio emoție.

Egalul de la Mediaș, scor 0-0 a declanșat din nou euforie mare în vestiarul vâlcenilor, dar tehnicianul Alex Pelici vrea ca jucătorii săi să rămână cu aceeași atitudine. „La Mediaș a fost un rezultat echitabil, raportat din privința ocaziilor clare, chiar dacă Gaz Metan a dominat în privința posesiei și a conducerii jocului. Am avut situații de a înscrie pe tranziție pozitivă bine făcută, dar am greșit ultima pasă. Ne așteaptă un meci greu cu U Cluj, rezultatele sunt imprevizibile, nu există o echipă care să defileze în această serie” a declarat antrenorul Alex Pelici.

De altfel, pentru tehnicianul vâlcenilor, prioritate nu a avut jocul de la Mediaș, ci are cel de sâmbătă, din Zăvoi, cu U Cluj, dovadă că, golgheterul Marius Staicu a intrat doar pe final. Căpitanul Ionuț Stoica și-a ispășit și el ultima etapă de suspendare și va fi apt de joc pentru disputa de sâmbătă, cu „șepcile roșii”, la fel ca și Dragoș Firțulescu, care a resimțit dureri la inghinali.

Octavian Vasile speră ca rezultatele bune sa determine fanii să revină în Zăvoi. „Este bine că avem șase meciuri de campionat fără eșec, sper să o ționem tot așa. Secretul nostru este grupul unit. Cu rezultate bune, aducem din nou lumea la stadion. Cred că nu ne-am făcut de râs până acum și așteptăm suporterii în număr cât mai mare la stadion, să ne susțină”

Articol scris de Adi GEORGESCU

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 08 Oct. 2015, 13:28 Actualizat: 08 Oct. 2015, 23:58 Seria 2
Pe aceeași temă