Vâlcea a ajuns la șase meciuri fără eșec, după egalul de la Mediaș. Pelici: „Nu există o echipă care să defileze în această serie”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Oct. 2015, 13:28 Seria 2
Vâlcea a ajuns la șase meciuri fără eșec, după egalul de la Mediaș. **Pelici:
  • După remiza obținută ieri la Mediaș, scor 0-0, CSM Râmnicu Vâlcea a  ajuns la  șase jocuri consecutive fără eșec, o performanță notabilă, raportată la investițiile deloc substanțiale făcute în lot. Singurul eșec din acest sezon pentru Vâlcea a fost consemnat chiar în prima etapă, la Caransebeș.
  • Rezultatele bune din acest sezon reușite de CSM fac uitat coșmarul din sezonul trecut, iar fanii echipei ar trebui să revină la stadion, pentru a-și încuraja echipa, care traversează o perioadă fastă. Obiectivul oltenilor din acest sezon este intrarea în play-off, care asigură salvarea de la retrogradare fără nicio emoție.

Egalul de la Mediaș, scor 0-0 a declanșat din nou euforie mare în vestiarul vâlcenilor, dar tehnicianul Alex Pelici vrea ca jucătorii săi să rămână cu aceeași atitudine. „La Mediaș a fost un rezultat echitabil, raportat din privința ocaziilor clare, chiar dacă Gaz Metan a dominat în privința posesiei și a conducerii jocului. Am avut situații de a înscrie pe tranziție pozitivă bine făcută, dar am greșit ultima pasă. Ne așteaptă un meci greu cu U Cluj, rezultatele sunt imprevizibile, nu există o echipă care să defileze în această serie” a declarat antrenorul Alex Pelici.

De altfel, pentru tehnicianul vâlcenilor, prioritate nu a avut jocul de la Mediaș, ci are cel de sâmbătă, din Zăvoi, cu U Cluj, dovadă că, golgheterul Marius Staicu a intrat doar pe final. Căpitanul Ionuț Stoica și-a ispășit și el ultima etapă de suspendare și va fi apt de joc pentru disputa de sâmbătă, cu „șepcile roșii”, la fel ca și Dragoș Firțulescu, care a resimțit dureri la inghinali.

Octavian Vasile speră ca rezultatele bune sa determine fanii să revină în Zăvoi. „Este bine că avem șase meciuri de campionat fără eșec, sper să o ționem tot așa. Secretul nostru este grupul unit. Cu rezultate bune, aducem din nou lumea la stadion. Cred că nu ne-am făcut de râs până acum și așteptăm suporterii în număr cât mai mare la stadion, să ne susțină”

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Oct. 2015, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă