Va avea Craiova o singură echipă? Condescu a trimis avocații la întâlnirea cu autoritățile: „Primăria susține proiectul”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 21:51 Seria 2
Va avea Craiova o singură echipă?** Condescu a trimis avocații la întâlnirea cu autoritățile:

Oltenii sunt foarte aproape să uite de războiul rece dintre FC U Craiova și CS U Craiova. Noul șef al Universității, Marin Condescu a declarat că s-a întâlnit cu cei de la Primărie și că autoritățile locale susțin proiectul unirii celor două echipe.

„Ne-am întâlnit cu cei de la Primărie, era normal să o facem, iar cel mai bun lucru este că toată lumea e de acord cu faptul că trebuie să întemeiem o singură echipă a orașului! Avocații noștri s-au văzut deja cu cei de la CS, iar și de acolo am avut aceleași semnale. Întâlnirile vor continua în perioada imediat următoare, sperăm să ajungem cât mai curând la un consens favorabil tuturor. Și Adrian Mititelu este conștient că la Craiova nu poate fi decât o singură echipă”, a declarat Marin Condescu la Digi Sport.

Urmează întâlnirea cu suporterii: „Acum trebuie aprobat planul de reorganizare”

„Duminică vom avea o întâlnire cu suporterii Universității. Cel mai important lucru în momentul de față este acela ca planul de reorganizare să fie aprobat. Oricum, nu e nicio problemă nici dacă vom începe din cea de-a patra ligă, nu renunțăm”, a mai spus Condescu.

„Totul este OK la FC U Craiova”

„Am satisfacția că până acum mi-am făcut treaba în aceste câteva zile. Craiova poate să înceapă campionatul, jucătorii au venit, lotul este ok. Sper ca lucrurile să meargă tot mai bine”, a încheiat noul șef al FC U Craiova.

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 21:51 Seria 2
Pe aceeași temă