Utiștii, motivați cu… clasamentul la zi

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 18:11 Seria 2
Utiștii, motivați cu...** clasamentul la zi

Eugen Trică a găsit o modalitate originală să-și motiveze elevii înaintea confruntării de la Craiova. Ca să conștientizeze și mai bine situația gravă în care se află cea mai titrată echipă din Provincie, utiștii au fost puși să privească zilnic la ierarhia seriei de Vest a ligii secunde.

„Le-am decupat clasamentul din ziar și l-am lipit în vestiar. Le spun în fiecare zi: > Mai jos de locul 12 nu putem fi, după noi se trage linia. Băieții sunt conștienți de lucrul acesta și oricum nu mai avem nimic de pierdut. Avem cea mai slabă apărare, suntem cel mai slab atac. Cred că au înțeles și nu suntem deloc mândri de locul pe care suntem. Mergem să câștigăm, altă variantă nu avem”, a avertizat antrenorul „textiliștilor”.

Fostul mijlocaș va da peste un fost coleg de-al său, pe care-l numește amic. „Am jucat foarte puțin împreună la Craiova împreună cu Stîngă. El plecase la Salamanca când eu eram la începutul carierei. S-au schimbat generațiile după aceea. Îmi place să cred că suntem amici”, a mai spus Trică despre omologul său de pe banca celor de la CS U Craiova.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 18:11 Seria 2
Pe aceeași temă