Utiștii, curtați de TVR și Digi

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 14:21 Seria 2

Chiar dacă până acum cea mai titrată echipă din Provincie nu are semnat un contract cu niciun post TV pentru cedarea drepturilor de televizare a meciurilor de pe teren propriu în noua stagiune, nu este exclus ca până la finalul acestei săptămâni să se parafeze o înțelegere.

Șeful „textiliștilor” ne-a mărturisit că a fost contactat în acest sens de două persoane, iar în zilele următoare s-ar putea semna și acte. „M-au sunat de la TVR și Digi, urmează să discutăm față în față joi sau vineri. Au spus că mă mai sună ei când vin la Arad”, ne-a mărturisit Adrian Marțian, care nu agreează deloc ora matinală la care a fost programat meciul cu ASA Târgu Mureș. „Credeam că jucăm în nocturnă, am fost ultimul care am aflat că jucăm sâmbătă dimineața. Eram dispus să ofer 50 de milioane pentru iluminat și cazarea echipei oaspete numai să disputăm acest joc important la o oră mai normală”, a adăugat dejeanul.

Abonamente mai ieftine și nu prea

În cele din urmă, adică cu două zile până la primul meci oficial de pe teren propriu, clubul UTA pune în vânzare abonamente pentru sezonul regulat al Ligii a II-a. Conducerea grupării „textiliste” susține că prețul abonamentelor este mai mic decât în stagiunea precedent însă în realitate lucrurile nu stau tocmai așa.

„Venind în întâmpinarea suporterilor, pentru a fi în număr cât mai mare alături de echipa de suflet a Aradului cu sloganul „PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZĂ‚!”(acesta fiind inscripționat și pe abonamentele card) s-a decis ca abonamentele vor avea un pret mai scăzut” – se arătă în comunicatul conducătorilor din Calea Aurel Vlaicu, care dă publicității și prețul abondamentelor: Tribuna I – 150 lei – Tribuna a II a, sectorul J – 140 lei – Tribuna a II a – 120 lei – Peluza – 50 lei – Tribuna VIP – 5000 lei.

La un simplu calcul, cel puțin la tribunele I și a II-a, prețurile sunt mai mari (chiar dacă diferența e foarte mică) și asta pentru că numărul partidelor taxate anul trecut a fost 15, față de 11, în momentul de față. Era oportun să se meargă pe politica îmbrățișată de ASA Târgu Mureș, care, dorind să conteze pe câți mai mulți suporteri în noul campionat, a pus în vânzare doar abonamente la prețul de 30 de lei, fără a vinde deloc bilete de meci.

În fine, clubul UTA anunță suporterii că abonamentele pentru ediția de campionat 2013-2014 se vor pune în vânzare de joi, 12 septembrie, de la ora 12, la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu. Apoi, programul de comercializare a abonamentelor este între orele 10 și 16 în fiecare zi lucrătoare a săptămânii.

Abonamentele vor fi valabile pentru etapele disputate în turul și returul campionatului, urmând ca pentru meciurile din play off sau play out să se emită o altă ediție de abonamente. Abonaților din sezonul trecut li se vor păstra locurile timp de 10 zile până pe 21septembrie 2013 inclusiv.

Pentru firmele interesate sa achiziționeze abonamente VIP sau mai multe abonamente cu o valoare de minim 5000 lei, clubul le va da posibilitatea să își facă publicitate pe stadion.

În fine, pretul biletelor va rămâne ca și în sezonul trecut și anume: 6 lei – peluză, 12 lei – tribuina a II-a, 15 lei – tribuna a II (sector J) și tribuna I.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 14:21 Seria 2
Pe aceeași temă