„UTA? O echipă cu fluctuații de formă. Azi joacă bine, mâine prost, nici nu știi cum să-i iei”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 May. 2013, 12:43 Actualizat: 01 May. 2013, 12:44 Seria 2
„UTA?  O echipă cu fluctuații de formă. Azi joacă bine, mâine prost, nici nu știi cum să-i iei”

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui FC Argeș revine pe teren cu „Bătrâna Doamnă” după două etape de absență cauzate o probleme medicale. Cel mai probabil, Alexandru Răuță va face cuplu în centrul liniei mediane cu Negoiță, însă piteșteanul nu știe la ce să se aștepte de la adversarul de joi.

„Întâlnim o echipă care are fluctuații de formă. Azi joacă bine, mâine prost, nici nu știi cum să-i iei. Dar, dacă noi ne facem jocul nostru și mergem cu încredere, nu o să avem probleme să scoatem un rezultat bun. Nu avem nimic de pierdut, suntem dezinvolți și orice punct e un bonus pentru noi de acum înainte. Nici nu mai știm de când nu am câștigat în deplasare, dar – poate – vom sparge acum ghinionul”, a precizat fostul internațional de juniori al lui FC Argeș.

Alin Popa, un alt fotbalist important al „alb-violeților” crede că „Bătrâna Doamnă” va trage cu dinți de o victorie joi seara. „Ne așteaptă meci destul de greu, mai ales că UTA a pierdut ultima partidă. Joacă acasă, vrea să câștige, dar mergem cu încredere, mobilizați. Cert este că nu mai avem voie să cădem pe finalurile de meci. Apoi, ne dorim și noi o victorie în deplasare, iar speranțe avem din moment ce împotriva echipelor de sus ne mobilizăm mai bine”, a spus mijlocașul de bandă dreaptă al Argeșului.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 May. 2013, 12:43 Actualizat: 01 May. 2013, 12:44 Seria 2
Pe aceeași temă