Unde-s doi puterea crește! Schimbare de președinți la FC Caransebeș: pleacă Popovici, vin Avram și Micșa

Începând de vineri, 24 aprilie, clubul caransebeșean care evoluează în Liga 2 și se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare, este condus de președintele onorific Dan Avram, cunoscut om de fotbal din municipiul de pe malurile Timișului și Sebeșului. Schimbarea a survenit în urma rezultatelor mai slabe obținute de FC Caransebeș în ultimele două etape, 0-1 la Vâlcea și 1-2 pe teren propriu cu FC Bihor.

La inițiativa primarului Marcel Vela, pentru redresarea situației s-a apelat la două variante, Dan Avram (foto mic) și Gheorghe Simescu, pentru a-l înlocui pe președintele clubului, Cosmin Popovici. Simescu a declinat oferta, în aceste condiții președinte onorific interimar fiind numit Dan Avram. Președinte executiv va fi Dorin Micșa (foto principal), ultima dată prezent în conducerea clubului desființat FC UTA.

„S-a luat această hotărâre pentru bunul mers al echipei. Am contactat deja un om cunoscut în fotbal, cu vechi state la Politehnica Timișoara și UTA Arad, Dorin Micșa, care va fi președinte executiv. El își va intra oficial în atribuții luni sau marți, această numire sperând noi să producă un reviriment la echipă și să ne salveze de la retrogradare. Atât eu cât și ceilalți membri din conducerea clubului, inclusiv principalul finanțator al clubului, respectiv Primăria Caransebeș, avem încredere totală în Dorin Micșa”, a declarat Dan Avram.

Contactat telefonic, fostul președinte Cosmin Popovici nu a dorit să comenteze prea mult înlocuirea sa, declarând doar: „Pentru binele echipei, am considerat că e mai bine să-mi dau demisia”.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă