Turcu vrea FC Argeș! Vlădoiu: „Mi-a spus clar că și acum vrea să vină”

Marius ANGHEL 08 Jun. 2013, 14:34 Seria 2
Turcu vrea FC Argeș!** Vlădoiu:

După afaceristul clujean Adrian Marțian, care s-a arătat dispus să preia pe FC Argeș, încă un om de afaceri este interesat de clubul alb-violet. Prin in­termediul fostului alb-vi­olet Jean Vlădoiu, fostul acționar al lui Dinamo, Vasile Turcu, anunță autoritățile locale că este și el interesat să preia pe FC Argeș.

Vlădoiu a avut o discuție cu Tur­cu acum o săptămână pe a­ceas­tă tremă: „Cu nea Va­sile (n.r. – Vasile Turcu) am avut o dis­cuție despre FC Argeș acum câteva săptămâni, la sărbătoarea de 65 de ani a clubului Dinamo. Știa de faptul că domnul Pe­nes­cu vrea să cedeze echipa și mi-a spus că este interesat să o pre­­ia. El a mai vrut și acum câți­va ani să vină investitor la Pi­tești. Mi-a spus clar că și acum vrea să vină, dacă autoritățile lo­cale vor fi alături de el. Banii nu ar fi o problemă pentru el, iar din câte am înțeles eu, datoriile clu­bu­lui sunt mai mici de 1 milion de eu­ro. Pentru o echipă de tradiție cum este FC Argeș, eu cred că se merită acest efort. FC Argeș este un brand. Am văzut acum că a promovat Timișoara, iar pe stadion au fost foarte puțini spectatori. Poli este Poli, iar FC Argeș este FC Argeș! Oamenii vin unde sunt echipe de tradiție. Spectatorii sunt reticenți la a­ces­te echipe noi”.
 
Vlădoiu: „Nu mă văd în postul de antrenor, ci în cel de conducător”

Fostul Bombardier din Trivale nu exclude posibilitatea de a re­veni la clubul alb-violet în viitorul apropiat: „Dacă lucrurile se vor schimba în bine, este posibil să revin la FC Argeș. Eu sunt acum angajat la FRF, iar dacă va veni cineva potent financiar, care va vrea să facă performanță și va a­vea nevoie de mine, voi ac­cep­ta. Nu mă văd în postul de an­tre­nor, ci în cel de conducător. Sunt convins că va veni și vremea noastră la clubul care m-a lansat în fotbalul mare”.

Steaua nu pățește nimic pe plan intern

Jean este convins că, pe plan intern, Steaua nu va păți nimic du­­pă condamnarea lui Gigi Be­cali la trei ani de închisoare cu executare în Dosarul Valiza: „În România nu va păți nimic care s-o afecteze, însă mi-e teamă pentru decizia pe care UEFA o va da în acest caz. Până acum, nu a venit nimic pe adresa FRF de la UEFA, privind Steaua”, a de­clarat fostul jucător al roș-al­baștrilor.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 08 Jun. 2013, 14:34 Seria 2
Pe aceeași temă