Toma se confruntă cu noi probleme la Baia Mare înaintea meciului cu Gaz Metan. „Acum vom vedea exact în ce măsură ne vor apăsa”

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 14:37 Seria 2
Toma se confruntă cu noi probleme la Baia Mare înaintea meciului cu Gaz Metan.**

Învinși la Târgoviște destul de lejer, FCM Baia Mare va avea un meci și mai greu în etapa a doua a play-off-ului Ligii 2. Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa lui Dorin Toma va primi vizita liderului Gaz Metan Mediaș, iar un nou pas greșit îi va îndepărta foarte mult de visul promovării, dacă acesta mai e luat în calcul, având în vedere problemele nenumărate pe care le întâmpină băimărenii.

Înaintea meciului cu liderul, tehnicianul FCM-ului se confruntă cu o nouă problemă: doi juniori sunt accidentați. Aceste absențe îi dau bătăi de cap lui Dorin Toma, nu știe cum va putea alinia un prim „11” perfect pentru a ataca meciul de sâmbătă împotriva găzarilor.

„Un meci foarte greu, din mai multe puncte de vedere: am mulți jucători accidentați după deplasarea grea care am avut-o la Târgoviște, avem aceste probleme (n.r. financiare) care încă nu s-au rezolvat, dar sperăm ca până la ora jocului anumite lucruri să se rezolve și din jucătorii cu accidentări dacă reușim unul sau doi să refacem ar fi foarte bine pentru noi. Pe lângă jucătorii vechi care au probleme, Răzvan Lupu, Emil Dică, Alin Ignea au mai venit Cristian Daminuță, Silviu Balaure (junior) și Dănuț Munteanu (junior). Din cauza acestor accidentări îmi pun mari probleme la nivelul juniorilor, iar dacă pe ceilalți jucători putem să reușim să îi completăm aici stăm cam slab din punctul meu de vedere. Moralul echipei este bun. Noi antrenorii, jucătorii am reușit să trecem peste acele probleme. Antrenorii și jucătorii doresc foarte mult să continuăm acest campionat și să ne batem în continuare la locurile fruntașe. Acum vom vedea exact în ce măsură ne vor apăsa aceste probleme pentru că întâlnim și Mediașul sau și celelalte echipe care sunt în play-off multe mai liniștite din aceste puncte de vedere decât noi”, a declarat Toma.

În precedentele două întâlnire dintre FCM Baia Mare și Gaz Metan Mediaș, în sezonul regulat, fiecare a câștigat, scor 1-0, meciul disputat în deplasare. Băimărenii au învins la Mediaș prin reușita lui Vasile Pop (65), iar Gazul și-a luat revanșa sub Dealul Florilor cu golul lui Alexandru Buziuc (65).

Înaintea desfășurării etapei a doua a play-off-ului, gruparea băimăreană se află pe locul 5 cu 17 puncte în Seria a II-a, iar Gaz Metan Mediaș are 24 de puncte, fiind pe primul loc în clasament.

Articol scris de Carmen BIZĂ‚U
Foto: Daniel POP
Video: Nova TV

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă