Timofte: „Mă așteptam la mai mult”. Managerul sportiv nu caută scuze pentru el și Alexa după a doua înfrângere în Liga 2

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 29 Sep. 2014, 19:17 Seria 2
Timofte:

Managerul sportiv al lui ACS Poli a vorbit azi despre începutul de sezon sub așteptări în Liga 2. Revenit din Portugalia, unde va pleca din nou, Ion Timofte nu scoate din ecuația vina antrenorilor și a sa pentru cele deja două eșecuri în cinci runde suferite de timișoreni.

„Tim” a subliniat că plecările pe tărâm lusitan sunt făcute strict în scop de serviciu, după ce au apărut diferite discuții pe această temă. „Așa este, am fost plecat zece zile, la noapte plec din nou ținând cont că nu avem meci în weekend. Voi pleca patru zile, pe banii mei. Nu mă duc să fac turism în Portugalia, ultimele zece zile au fost oribile ca vreme. Mă duc pentru echipă”, a declarat Ion Timofte.

Conducătorul bănățenilor a explicat că retrogradarea a afectat posibilitatea de înregimentare a unui nou sponsor, dar că negocierile ar continua. De asemenea Timofte și-a exprimat regretul pentru începutul de campionat fără a se feri pe el sau echipa tehnică de reproșuri. „Sunt în discuții, această retrogradare ne-a dat puțin înapoi, aceste rezultate de asemenea, lumea se uită pe clasament, se întreabă ce facem, promoveză doar una. Și din punctul ăsta de vedere m-a durut această înfrângere, ca cea de la Vâlcea. Sâmbătă și duminică am stat mai mult cu Dan Alexa de vorbă, cauzele sunt de la greșeli individuale până la anumite lucruri pe care poate și echipa tehnică și eu le-am făcut”, a adăugat Ion Timofte.

Acesta a recunoscut că nu toți jucătorii aduși au dat randamentul așteptat. „Dintre toți jucătorii care au venit unii ne sunt încă datori vizavi de speranțele pe care le aveam față de ei. La plusuri nete sunt Cânu, Neagu, Popescu chiar, deși nu e foarte constant, Pap deși făcea parte din echipă, e la plusuri. Aștept mult în continuare de la Lazăr, e de calitate. La Carlos Eduardo, calitatea există, dar nu a demonstrat nimic din ce poate să facă. A făcut jocuri de pregătire destul de bune, nu știu, de ce această cădere. Henrique e la categoria câștiguri nete. Cred că și ceilalți vor demonstra”, a mai precizat fostul mijlocaș.

„Mă așteptam la mai mult, dar nu mă așteptam să fie nici o paradă, echipele se dau la o parte și Poli promovează la pas. Mă așteptam să avem mai mult de nouă puncte. Startul a fost dificil, am jucat pe terenul a trei contra, urmează Campina”, a continuat Timofte.

Acesta va căuta în continuare fotbaliști în Portugalia, sperând că aceștia se vor alătura echipei pentru a evolua pe prima scenă: „Vreau jucători pentru Liga I, e greu, dar cred că Poli va promova”.

ACS Poli are 9 puncte după cinci runde și ocupă doar locul 3 în B2.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 29 Sep. 2014, 19:17 Seria 2
Pe aceeași temă