Teodor Pop și Remus Câmpeanu vor conduce „U”

20 Feb. 2009, 14:36 Seria 2
Teodor Pop și Remus Câmpeanu** vor conduce

Conform unor surse apropiate clubului, locul lui Dan Lazăr în Consiliul de Administrație al CFM Universitatea va fi luat de doi reprezentanți ai Consiliului Local: Teodor Pop (foto) și Remus Câmpeanu. Propunerea celor doi a fost făcută chiar de Lazăr și va fi analizată, cu mari șanse de aprobare, în prima ședință a Consiliului Local. Dan Lazăr nu a putut fi contactat încă pentru confirmare.

 

Comisarul șef Teodor Pop este numărul 2 în Poliția clujeană și se va pensiona la 1 martie 2009, după peste 30 de ani de activitate. Este cunoscut ca un susținător fidel al lui "U", fiind prezent la foarte multe meciuri ale studenților, atât de pe teren propriu, cât și din deplasare. Potrivit declarației de avere postată pe site-ul IPJ Cluj, soții Pop dețin un apartament de 152 de metri pătrați (mp) în centrul Clujului, pe strada Universității, o casă de vacanță de 80 mp și un teren intravilan de 700 mp, ambele în localitatea Mărgău, un autoturism Opel Astra și o mașină de teren Hyundai Tucson. Familia Pop mai are un depozit de 35.000 de lei la CEC Bank Cluj, dar și datorii la aceeași bancă de 142.000 de lei. În 2008, salariul net al prim-adjunctului șefului Poliției Cluj, Teodor Pop, a fost de 95.000 de lei.

 

Remus Câmpeanu este în prezent președintele Consiliului de Administrație al CFM "U". Este una din legendele clubului și are imaginea nepătată în deceniile în care a fost jucător sau conducător al clubului.

 

 

www.clujeanul.ro
 

20 Feb. 2009, 14:36 Seria 2
Pe aceeași temă