„Târgu Mureș are șanse mari la promovare”

02 Apr. 2009, 12:56 Seria 2
„Târgu Mureș are șanse mari la promovare

Tehnicianul Jiului, Daniel Timofte, crede că echipa lui va avea viață grea la Târgu Mureș: „Mergem să jucăm așa cum am făcut de fiecare dată”
 

 

Jiul va da piept, sâmbătă, cu una dintre pretendentele la coronița de promovare în prima ligă, TG Mureș. Antrenorul „minerilor” Daniel Timofte conștientizează dificultatea partidei. „Va fi un meci foarte greu pentru noi. Jucăm cu o echipă care are mari șanse la promovare. Noi ca de obicei mergem să jucăm. Atât noi cât și ei suntem neînvinși în retur și sunt convins că vom avea viață grea. În acest meci avantajul este puțin de partea lui Târgu Mureș pentru că are avantajul terenului propriu”, spune Timofte.

 

Fără stimulente

 

Tehnicianul susține că Jiul nu este interesată de stimulente venite din alte părți. „Nu ne-a interesat niciodată acest lucru. Noi ne vedem de jocul nostru și ne interesează doar rezultatele noastre”, spune Timofte care nu va putea conta pe serviciile fundașului Răduțoiu – suspendat pentru patru galbene și Istinie nerefăcut complet după operație. Timofte mai spune că jucătorii săi sunt mai liniștiți în ceea ce privește memoriile și nu mai recurg la astfel de metode. „Cel puțin acum am o perioadă mai liniștită din acest punct de vedere și jucătorii au lăsat-o mai moale cu depusul memoriilor”, a afirmat Timofte.

 

Damian Militaru: “Schimbăm liderul”

 

Antrenorul secund al echipei Jiul, Damian Militaru, spune că “minerii” vor da totul pe teren în meciul cu liderul Târgu Mureș. „Mergem să schimbăm liderul. Suntem invincibili și noi și ei. Am dovedit că suntem o echipă unită pentru că ne-am descurcat în momente grele și am ieșit cu capul sus din situațiile dificile. Va fi un meci foarte greu pentru noi, dar și pentru ei”,a asigurat fostul jucător al Stelei, Damian Militaru.

 

„Cea mai mare păcăleală ar fi să bată Jiul”

 

Fostul antrenor cu portarii al echipei Jiul, Stelian Homan, spune că a scăpat fără păcăleli de 1 aprilie, dar a afirmat că cea mai mare păcăleală ar fi ca Jiul să câștige la Târgu Mureș. „Cea mai mare păcăleală ar fi să bată Jiul, să-i păcălească pe cei de la Târgu Mureș mai ales că ei sunt liderii”,a spus Homan. „Pe vremea nu prea ne păcăleam între noi pentru că nu ne permiteam acest lucru. Astăzi însă se poartă moda păcălelii în fotbal”,a spus tehnicianul.
 

articol scris de LOREDANA JUGLEA

02 Apr. 2009, 12:56 Seria 2
Pe aceeași temă