Țălnar, umilit de fani!

01 Sep. 2009, 08:32 Seria 2
Țălnar,** umilit de fani!

Suporterii lui „U” Cluj i-au făcut viața un calvar „Țânțarului” la prima ședință de pregătire pe malul Someșului. Nici jucătorii nu au scăpat de furia fanilor, care au aruncat cu torțe după ei.
 

Încă de la primele zvonuri care îl dădeau ca nou antrenor principal al lui „U” pe Cornel Țălnar, suporterii clujeni au sărit ca arși, fanii avertizându-l pe patronul Florian Walter că nu vor fi de acord niciodată cu această decizie.

 

„Dacă vine Țălnar la echipă, poți să pleci din Cluj”, a fost mesajul suporterilor către Walter. Iar ieri „ultrașii” s-au ținut de cuvânt și au făcut circ la primul antrenament al lui Cornel Țălnar la Universitatea. Cei aproximativ 50 de fanii prezenți în tribunele arenei Clujana l-au insultat pe toată durata ședinței de pregătire pe „Țânțar”. „Bubico, Bubico!” sau „De ce ai venit?”, acestea sunt cele mai moi urări cu care a fost întâmpinat Țălnar la Cluj, restul înjurăturilor neputând fi redate.

 

Mai mult, fanii au anunțat că vor veni la fiecare antrenament să-l conteste pe fostul secund al lui Dinamo și se vor opri doar după ce acesta va renunța la post. Tălnar nu a fost singurul om batjocorit ieri de suporteri. Jucătorii Universității au fost la rândul lor apostrofați, ba chiar, la un moment dat, au fost la un pas să fie loviți de o torță aruncată în teren de suporteri.
 

 

„Vă rog să nu-i mai înjurați pe jucători și nici pe mine. Vă promit că Universitatea nu va fi niciodată Dinamo 3”
Cornel Țălnar către suporteri

 

Cornel Țălnar va debuta sâmbătă pe banca echipei clujene. Universitatea va juca pe teren propriu cu CFR Timișoara, de la ora 11.00, meciul urmând să fie transmis în direct de ProTV Cluj. De la ora 14.30, partida va fi redifuzată pe Sport.ro.

articol scris de George STAN

01 Sep. 2009, 08:32 Seria 2
Pe aceeași temă