Suporterii au început oficial războiul cu FC UTA SA, primarul Seleușului încă îi sprijină pe „alb-roșii”

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 18:24 Seria 2
Suporterii au început oficial războiul cu FC UTA SA,** primarul Seleușului încă îi sprijină pe „alb-roșii

Din momentul în care au votat în Adunarea Generală de pe 26 ianuarie retragerea drepturilor federative grupării conduse de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti, membrii Suporter Club UTA au acționat în consecință. Au demarat „operațiunea” proiectele pentru viitoarea UTA, au sistat orice ajutor logistic, dar au mai făcut și alți pași oficiali ce deschid practic războiul cu gruparea din Calea Aurel Vlaicu, așa cum se vede din următorul comunicat:

„La începutul acestei săptămâni am trimis Federației Române de Fotbal notificarea deciziei Adunării Generale a Suporter Club UTA de a retrage dreptul de folosință al siglei, numelui și culorilor clubului de fotbal UTA de către S.C. UTA S.A. De asemenea, am depus spre informare notificări în același sens la Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean, Asociația Județeană de Fotbal. Sperăm că cele patru instituții vor lua act de notificarea noastră cât mai repede și că vor acționa în consecință în relația cu societatea comercială deținută de Adrian Marțean și Giovanni Catanzariti. Am mai depus o adresă la S.C. UTA S.A. prin care cerem pentru ultima oară pe care cale amiabilă conducerii acestei societăți comerciale să înceteze de îndată folosirea > UTA în toate activitățile comerciale, sportive și de orice altă natură în raport cu terții, presa, instituțiile publice, organele de jurisdicție și orice alte persoane inclusiv în raport cu Federația Română de Fotbal.

Mulțumim tuturor utiștilor și reprezentanților mass-media care au înțeles că demersurile noastre sunt doar în beneficiul UTA-ei. Suntem în continuare deschiși tuturor proiectelor și opiniilor privind viitorul echipei noastre de suflet”.

Pe de altă parte, mai sunt persoane care continuă să ajute formația „textilistă”. Primarul comunei Seleuș, Cristian Branc, a dotat cantina clubului cu o sută de kilograme de legume, o adevărată gură de oxigen pentru buzunarele goale ale lui Adrian Marțian.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 18:24 Seria 2
Pe aceeași temă