„Suntem condamnați să câștigăm acest meci!”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2012, 12:33 Seria 2

Jucătorii echipei FC Argeș sunt foarte motivați înaintea meciului cu cei de la FC Maramureș. Elevii lui Viorel Dumitrescu nu vor să conceapă ideea că vor împărți punctele cu echipa din Baia Mare și obținerea tuturor celor trei puncte reprezintă singura idee pentru argeșeni.

Alexandru Răuță este unul dintre oamenii care doar la acest lucru se gândește și deja se gândește că FC Argeș va avea șase puncte după această etapă. „Nici nu ne gândim că vom face pași greșiți acasă. Am avut ghinion la o parte dintre meciurile de până acum pentru că nu am jucat slab nici la Oradea, nici la Târgu Mureș, dar din păcate am venit cu mâna goală. Vreau ca acest meci să fie un nou început pentru echipa noastră și să ne putem ridica pe clasament. Nu este totul pierdut, suntem abia la început de drum, așa că nu putem să tragem concluzii pripite. Cu toate acestea trebuie să recunoaștem că suntem condamnați să obținem o victorie în acest meci pentru că altfel am avea un moral foarte slab.”, a declarat Răuță.

Are încredere că vor veni puncte și din deplasare

Jucătorul piteștenilor este optimist și cu privire la jocurile din deplasare și spune că echipa va rezolva până la urmă această problemă. „Nu știu ce se întâmplă cu noi la meciurile din deplasare, dar din păcate nu reușim să obținem și noi punctele pe care le dorim foarte mult. Nu cred că este un jucător la noi în echipă care nu își dorește să obținem puncte în deplasare. Sper ca aceste puncte să vină cât mai repede pentru că atunci am sta și noi altfel. Avem nevoie de un moment în care să prindem și noi încredere în forțele noastre.”, a mai precizat jucătorul lui FC Argeș.

Flavius Croitoru va fi folosit titular

Piteștenii vor avea parte de un joc foarte complicat cu echipa din Baia Mare, iar la acest joc antrenorul piteștenilor nu are nicio problemă din punct de vedere al alegerii titularului pentru postul de portar. „Nu am de ce să îmi fac griji din acest punct de vedere. La acest joc va fi folosit ca titular din primul minut al meciului Flavius Croitoru pentru postul de portar. Acesta a fost convocat la echipa națională de tineret, dar chiar și așa nu are de ce să nu apere la meciul cu echipa din Baia Mare. Noi avem nevoie de toți jucătorii pe care îi putem trimite pe teren și acesta este unul dintre oamenii noștri de bază în acest moment, iar convocarea lui sub tricolor nu poate decât să ne bucure.”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 12 Oct. 2012, 12:33 Seria 2
Pe aceeași temă