Strătilă avertizează înaintea derby-ului cu FCM Baia Mare. „Faptul că au pierdut săptămâna trecută îi va face să joace cu ambiție mai mare”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 13:47 Seria 2
Strătilă avertizează înaintea derby-ului cu FCM Baia Mare.**

Lupta pentru locurile de play-off și primele poziții în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2 este foarte aprinsă, cu doar șapte etape rămase de disputat din returul sezonului regular. Nu mai puțin de zece echipe au șanse matematice să se claseze la final pe unul dintre primele șase locuri. Rundă de rundă, cluburile angrenate în această luptă își schimbă pozițiile în clasament, drept dovadă că și în prima etapă din 2016 liderul FCM Baia Mare a căzut pe locul 3. Un alt fost lider de anul trecut, UTA Bătrâna Doamnă, a profitat și s-a instalat pe locul 2.

FCM Baia Mare și UTA Bătrâna Doamnă sunt despărțite acum de un singur punct, și au trei, respectiv două punct mai puțin decât liderul CSM Râmnicu Vâlcea. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct duminică, de la ora 11:00, iar victoria este obiectivul principal pentru fiecare.

Cu un moral mai bun după ce runda trecută au trecut de FC Brașov, utiștii speră să profite de eșecul FCM-ului de la Chindia și să câștige și la Baia Mare. Nu va fi însă un meci ușor, o spune și unul dintre cei mai experimentați jucători titulari ai arădenilor.

„Un meci destul de greu. Întâlnim o echipă bună, iar faptul că au pierdut săptămâna trecută îi va face să joace cu ambiție mai mare. În tur, la noi acasă, au făcut un meci bun. Baia Mare e echipă care pasează, știe jocul și are jucători de valoare. Dar va fi greu și pentru ei, nu doar pentru noi. Suntem în formă bună și venim după o victorie foarte importantă!”, anticipează Sorin Strătilă meciul cu băimărenii.

Față de UTA, care l-a transferat în această iarnă doar pe Alin Roman, FCM Baia Mare s-a întărit cu nouă jucători: Emil Dică, Ciprian Vasilache, Cristian Daminuță, George Cârjan, Sorin Bușu, Tudor Sbârcea, Sergiu Jurj, Florin Anițoiu și Claudiu Codoban.

 

 

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 13:47 Seria 2
Pe aceeași temă