Stoican și-a avertizat jucătorii înainte de Sărbători: „Fiecare kilogram în plus costă!”

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 13:46 Seria 2
Stoican și-a avertizat jucătorii înainte de Sărbători:**

Jucătorii lui CS Mioveni nu au liber la sarmale, tobă, lebăr și șorici de aceste Sărbători! Sau, dacă vor dori să se înfrupte din bunătățile ce vor fi gătite de Cră­ciun și de Revelion, trebuie să aibă mare grijă, pen­tru că, dacă vor veni cu kg în plus din vacanță, or să plătească.

Galben-verzii au intrat de la sfârșitul săptămînii trecute în va­can­ță, după ce Flavius Stoican și-a mai ținut elevii în priză, după terminarea tu­rului de campionat, încă patru zile. Pentru fotbaliștii argeșeni, până pe 14 ia­nua­rie, când va avea loc re­unirea lotului, nu va fi chiar vacanță 100%, în ca­re să facă ce vor vrea, pentru că, la ultima întâlnire cu antrenorii, fiecare jucă­tor a plecat acasă având în bra­țe un program bine stabilit de pregătire individuală.

rincipalul echipei ne-a explicat mai multe: „Le-am dat un program de pregătire pen­­tru această vacanță. Nu e ce­va deosebit… Eu cred că o să îl facă. Au și alergări pe anumite distanțe pe care nu trebuie nea­pă­rat să le facă în parc. Au și ca timp aceste alergări, și ca dis­tan­ță, iar acestea vor crește treptat. Apoi după fie­ca­re antre­na­ment tre­bu­ie să facă forță pentru fi­e­care gru­pă de muschi”. Toată aceas­tă pregătire in­dividuală se va vedea în primele an­tre­namente din sezonul viitor, a­tunci cînd jucătorii vor da niște teste, la care se va vedea clar cum stau cu pregătirea.

Unul din motivele principale pentru care jucătorilor li s-a dat acest program este acela că ei nu trebuie să se întoarcă din vacanță cu kg în plus. Altfel, vor plăti! „Am discutat cu ei și le-am spus că mă interesează să nu vină cu kg în plus din vacanță,  ca să nu plece cu deficit de la înce­putul pregătirii. Avem o con­venție între noi… și fiecare kilogram în plus îi costă! Le gândesc ce îi costă… Poate și o sumă de bani, plus pedepse, de genul ca acela care are kg în plus să-i aducă micul dejun celui cu kg în parametri…”, ne-a mai spus Flavius Stoican.

Săptămâna viitoare discută transferurile

Chiar dacă jucătorii au intrat în vacanță, antrenorii Mioveniului sunt încă la treabă. Astfel, principalul Flavius Stoican va reveni săptămâna viitoare la Mioveni, acolo unde va avea o întâlnire cu președintele Consiliului Director al Clubului, Dumitru Olteanu, cu care va discuta posibilele transferuri la echipă. „O să mă întâlnesc cu dl președinte, să vedem ce transferuri  facem. Ne-ar trebui 2-3 jucători, dar să analizăm care sunt posibilitățile”, a spus Stoican.   

Doi fotbaliști de la Mioveni, la lotul național

Doi dintre fotbaliștii Mioveniului se vor deplasa la mijlocul acestei săptămâni la Mogoșoaia, acolo unde vor participa la o verificare a lotului național Under 18. Antrenorul coordonator al loturilor este Ștefan Iovan, în timp ce principal la această selecționată este Ionel Augustin. Cei doi i-au chemat de la Mioveni pe Marian Popescu și pe Robert Boboc, aceștia nefiind de altfel pentru prima oară la lotul Under 18. Ultima oară când cei doi au fost la lot a fost acum trei săptămâni, când Boboc și Popescu, dar și Delcea au făcut deplasarea în Israel cu echipa României, pentru un joc amical cu selecționata similară a țării-gazdă. În acel meci terminat 3-1 pentru tricolori, Popescu a marcat chiar un gol în primele minute ale partidei.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 11 Dec. 2012, 13:46 Seria 2
Pe aceeași temă