Stoianof, posibilă achiziție la ACU

07 Jan. 2009, 16:51 Seria 2
Stoianof, posibilă achiziție la ACU

Gruparea arădeană își dorește, cu orice preț, achiziționarea unui atacant în această perioadă. Intrați în dizgrația clubului, Claudiu Balaci și Alin Drăgan se pare că nu mai fac parte din planurile de viitor ale conducerii clubului, iar Gheorghița Onu „aleargă” acum după un atacant care să ofere garanții că va înscrie multe goluri în retur.

 

După ce a purtat negocieri cu un atacant care a evoluat în Liga a II-a, de două zile un fotbalist care a prins meciuri în primul eșalon se află în vizorul celor de la AC Univertatea. Ovidiu Stoianof nu mai este dorit la Craiova de către Nicolo Napoli și a primit dezlegare de a-și căuta o altă echipă. În afara celor de la Internațional Curtea de Argeș, se pare că atacantul de 24 de ani, care a bifat opt apariții în toamnă la Craiova, este dorit și de către Costel Bogoșel la ACU Arad, Stoianof urmând să se decidă în această săptămână ce ofertă va accepta.

 

Cum „U” Craiova dorește doar să-l împrumute, iar Internațional vrea un transfer definitiv, există posibilitatea ca înțelegerea să cadă și jucătorul să ajungă în Aradul Nou.

 

„Eu am tot fost împrumutat prin liga a II-a, dar cel mai mult mă bucur că am reușit să înscriu, să sparg gheața în Liga I. Am jucat puțin în turul de campionat, doar 8 meciuri, așa că e mai bine să am meciuri”, a spus Ovidiu Stoianof. Până în prezent, AC Universitatea a reușit să-i transfere pe Dan Gâldean de la Alba Iulia și pe Marian Nicolau de la Cetatea Suceava.

 

Articol scris de Daniel Berar
 

07 Jan. 2009, 16:51 Seria 2
Pe aceeași temă