Start licitației pentru noul stadion

27 Apr. 2009, 19:06 Seria 2
Start licitației** pentru noul stadion

Anunțul de participare la licitația pentru găsirea unui constructor pentru viitorul stadion municipal a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). De asemenea, începând de marți, cei interesați de construirea stadionului și cei care au depus o solicitare în acest sens, pot intra în posesia documentației de atribuire în vederea proiectării și executării arenei.

 

“Publicarea pe SEAP reprezintă o etapă cerută de lege în derularea procedurilor care vor duce la construirea stadionului. Depunerea ofertelor se poate face până în data de 15 iunie, ora 10, urmând a fi deschise prin procedură publică la ora 11, în aceeași zi. În contextul în care nu vor fi înregistrate contestații, în data de 6 iulie va fi semnat contractul de execuție. În aceste condiții, lucrările pentru execuția stadionului vor fi demarate la mijlocul lunii iulie”, a explicat  președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

 

Contractul se referă la proiectul tehnic, acorduri, avize și execuția lucrării stadionului cu o capacitate de 29.648 locuri la gradene și 948 locuri în loje, amenajarea terenului de fotbal respectând normativele FIFA și UEFA, amenajarea pistei de atletism categoria A, accese, parcaje, rețele și racorduri utilități.

 

 

sursa: www.clujeanul.ro

27 Apr. 2009, 19:06 Seria 2
Pe aceeași temă