„Simțim conducerea orașului Pâncota alături de noi”. Ionuț Popa spune de ce e nevoie la Șoimii și ce transferuri din Italia pregătește

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Feb. 2016, 11:10 Actualizat: 04 Feb. 2016, 11:28 Seria 2

După ședința de miercuri, în care le-au dat asigurări jucătorilor că odată cu oficializarea ieșirii din schemă a președintelui demisionar Pavel Piroș și numirea unui noi șef la Șoimii Pâncota, câțiva consilieri locali ai orașului din Podgorie au fost aproape de echipă și la „triunghiularul” de pe Șega. Încă nu se știe exact când se va produce „schisma” și care este exact forma legală, dar fotbaliștii știu că în cel mult două-trei săptămâni ar trebui să-și mai încaseze din restanțele financiare.

Până una alta, Ionuț Popa se bucură de această situație de aparentă liniște, ce s-a reflectat și în jocul echipei sale în special în jocul cu UTA. „Simțim conducerea orașului Pâncota alături de noi, iar acest lucru e cel mai important în momentul de față. Consilierii au stat de vorbă cu jucătorii, iar nouă nu ne rămâne să sperăm decât că va fi așa cum zic dânșii. E nevoie de liniște pentru ne pune la punct cu pregătirea și a recupera din timpul pierdut”, a punctat experimentatul tehnician al „alb-negrilor”.

Întrebat cu ce rămâne după confruntările amicale cu UTA și Sântandreiul, „Mister” a adăugat: „Mi-a plăcut atitudinea, iar această atitudine ne-a permis să fim egalii UTA-ei, un adversar aflat mult în fața noastră ca și pregătire. Cu Sântandreiul au jucat mai mult copiii, ei parcă au fost mai motivați”.

Bulzan a revenit în lotul Pâncotei. Popa pregătește transferuri din Italia!

Cu ocazia „triunghiularului” de pe Șega, în efectivul Pâncotei a apărut Ovidiu Bulzan. Hâtrii de pe margine chiar susțineau că este tot mai clar că „era Piroș” se apropie de final din moment ce „Ghiga” a revenit la echipă. Talentatul mijlocaș are câteva kilograme în plus, dar nu s-a mișcat tocmai rău în disputa cu Sântandreiul lui Dianu.

„Chiar dacă e mai mult decât evident că e în urmă cu pregătirea, Bulzan merită o ultimă șansă. Chiar i-am spus că acesta e ultimul tren al lui atâta timp cât eu sunt la Pâncota. O să-i facem și un program special de pregătire, sperăm să-l aducem la o formă cât de cât bună în următoarele trei-patru săptămâni. E din Pâncota, e talentat, acum depinde și de el cât își dorește să joace din nou în Liga a 2-a”, a precizat Ionuț Popa.

Susținând că achizițiile lui Marius Ion, Cornel Suciu și Marius Cioară sunt ca și rezolvate, Ionuț Popa mai speră dă aducă și alți jucători, iar în acest sens are și o „pistă” foarte caldă. „Am în vederi trei fotbaliști italieni, din Serie B, care nu și-au găsit alte echipe până marți, ultima zi de transferuri în Italia. Prin urmare, ca să joace, ei trebuie să plece în alte țări, iar Pâncota este o variantă bună pentru ei. Cluburile de care aparțin trebuie să le plătească în continuare salariile, iar noi le vom da posibilitatea să joace în această primăvară la noi dacă vom fi mulțumiți de ei”, ne-a mărturisit Popa, care a și oferit numele unuia dintre cluburi ce ar putea trimite jucători în Podgorie. Este vorba despre Spezia, formație de la mijlocul clasamentului în liga a doua italiană.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Feb. 2016, 11:10 Actualizat: 04 Feb. 2016, 11:28 Seria 2
Pe aceeași temă