Severinenii se află pe 14 în clasamentul deplasărilor

15 Jun. 2009, 13:25 Seria 2
Severinenii se află pe 14 în clasamentul deplasărilor

În partidele de pe propriul teren FC Drobeta a strâns, în cele în cele 17 meciuri, 41 de puncte, cu două mai puține comparativ cu liderul Unirea Alba Iulia, dar cu cinci mai multe decât  cea de-a doua echipă care a obținut promovarea, FC Internațional Curtea de Argeș. Într-un clasament al meciurilor din deplasare, severinenii se află pe locul 14, cu doar 13 puncte acumulate. Chiar și retrogradatele ACU Arad și CFR Timișoara au adus mai multe puncte de pe teren advers, ambele acumulând câte 15. În aceeași grafică, FC Internațional s-a impus, cu un total de 28 de puncte

 

„Nu e normal să existe o diferența așa mare de puncte între meciurile de acasă și cele din deplasare. Pe propriul teren nu ne-au învins nici fostele prim-divizionare și nici echipele care au obținut promovarea, dar la unele partide de afară jucătorii s-au prezentat fără pic atitudine. Practic, au dat dovadă de lipsă de profesionalism. Am aflat că unii dintre ei jucau poker în camere, până târziu. Dacă nu vor înțelege că nu e suficient ca o echipă să câștige doar acasă, vom căuta alt profil de jucători. Ei trebuie să joace la capacitate maximă indiferent de problemele existente la club”, a spus președintele Vasile Mănescu, a cărui echipă a încheiat sezonul pe locul cinci și a fost, alături de Unirea Alba Iulia, singura din întregul eșalon secund fără înfrângere pe propriul teren în acest sezon.

 

De altfel, acasă FC Drobeta a dispus, în tur, de FC Internațional Curtea de Argeș (4-0), iar în retur a încheiat la egalitate cu Unirea Alba Iulia (0-0), având un total de 12 victorii și 5 remize. În deplasare, severinenii au adus doar două puncte în partea a doua a campionatului și au pierdut chiar și la Câmpia Turzii (1-3), acesta fiind de fapt și singurul succes al ardelenilor din retur.
 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

15 Jun. 2009, 13:25 Seria 2
Pe aceeași temă