Severinenii nu-s siguri de victorie la Piatra-Olt: „S-au egalizat valorile”

06 Apr. 2012, 19:41 Seria 2
Severinenii nu-s siguri de victorie la Piatra-Olt:** „S-au egalizat valorile

În intermediara de miercuri, FC Olt a ajutat, indirect, Gaz Metan Severin, prin remiza de la Alba Iulia (0-0), iar FC Unirea s-a depărtat la 5 puncte de podium. Diferența dintre Gaz Metan și FC Olt a crescut la 16 puncte, dar echipa antrenată de Dan Oprescu crede că poate să reediteze rezultatul de egalitate din partida-tur, de pe „Municipalul” severinean.

Gaz Metan era pregătită la vremea respectivă de Cosmin Bodea, dar programul va fi la fel de dificil și pentru actualul antrenor Marian Bondrea. „Programul e în continuare greu. Jucăm la Piatra-Olt, apoi cu Timișoara, la Alba Iulia, acasă cu Bistrița și Arad, dar avem obligația să încercăm să câștigăm. În fond, de asta ne pregătim, pentru asta ni se acordă încredere. Important e acum ca jucătorii să se refacă după meciul cu Slatina. Nu e ușor să joci din trei în trei zile. Sper să mai recuperăm din jucătorii cu probleme medicale, în special un vârf, fiindcă nu prea avem soluții în atac. Vancea și Marin încă acuză dureri”, a declarat Bondrea.

Antrenorul craiovean nu consideră că elevii săi vor avea un meci ușor pe terenul unei formații care luptă pentru evitarea retrogradării și speră să facă din Gaz Metan o echipă de top: „Fotbalul e imprevizibil. S-au egalizat valorile, dar problema e că s-au egalizat înspre mediu, nu înspre vârf. Să sperăm că noi, la Severin, să reușim să ridicăm ștacheta”.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

06 Apr. 2012, 19:41 Seria 2
Pe aceeași temă