„Scrisoare deschisă” a lui Iancu pentru Mircea Sandu: „Cu ce veți rămâne? Cu cei 500 de pomi”

04 Nov. 2011, 15:16 Seria 2

Marian Iancu a postat un nou comunicat pe site-ul clubului Poli Timișoara, în care încearcă să demonteze câteva acuzații ale președintelui FRF.

Președintele lui Poli Timișoara i-a trimis, în detaliu, șefului FRF situația financiară din ultimii trei ani a clubului pe care îl conduce, pentru a-i demonstra „Nașului” că echipa alb-violetă nu a trăit din banii primiți de la autoritățile locale și județene.

Iancu nu a omis să îi amintească, în finalul acestei „scrisori”, publicate pe site-ul oficial al lui Poli, că gruparea alb-violetă a pierdut 7 milioane de euro din cauza deciziei FRF de a retrograda echipa. „Domnule președinte, fotbalul se joacă pe teren, iar dumneavoastră premeditat l-ați adus în sediul FRF. Am obținut rezultate sportive, dar nu ne-am calificat în birourile înghesuite de atâtea interese. Fotbalul confiscat de dvs., curând va redeveni un bun al tuturor. Cu ce veți rămâne? Cu cei 500 de pomi”, i-a transmis șeful Timișoarei lui Mircea Sandu, aluzie la declarația dată de șeful FRF, în legătură cu pomii pe care acesta i-a plantat de-a lungul vieții sale.

04 Nov. 2011, 15:16 Seria 2
Pe aceeași temă