Scandal la Luceafărul! Vicele îl acuză pe Grozavu că echipa nu poate transfera atacanți: „Are un stil dictatorial și jignește”

03 Aug. 2012, 13:18 Seria 2
Scandal la Luceafărul!** Vicele îl acuză pe Grozavu că echipa nu poate transfera atacanți:

Climatul în cadrul clubului de fotbal Luceafărul Felix nu este unul tocmai bun în această perioadă, când echipa de ligă a II-a și-a încheiat cantonamentul din Austria.

Motivul pare să-l constituie metodele de lucru ale antrenorului Leo Grozavu, din pricina căruia, cum susține vicepreședintele Ferko Jenö, nu au putut fi transferați mai mulți jucători, care au refuzat să vină la echipa bihoreană, din cauza atitudinii antrenorului.

Ferko Jenö a declarat că, în scopul întăririi compartimentului ofensiv, a avut discuții cu mai mulți atacanți, însă aceștia au declinat oferta nedorind să lucreze cu Leo Grozavu. „Nu au dorit să vină la noi, motivând că nu ar putea lucra cu antrenorul Leo Grozavu, care are un stil dictatorial și jignește jucătorii. De asemenea, am avut atacanți în pregătiri cu noi, nu au fost reținuți în lot, iar ulterior au semnat cu echipe care vor trage la promovare. E inadmisibil acest lucru și apoi te plângi că nu ai atacanți”, a precizat Ferko.

Înaintea plecării în cantonamentul din Austria, tehnicianul Leo Grozavu a cerut întăriri pentru compartimentul ofensiv, după ce în această vară a renunțat la patru jucători de acest profil, Tibor Moldovan, Gheorghe Popescu, Cristian Andor și Claudiu Codoban.

Conducătorii clubului bihorean se mai plâng însă de o altă problemă ivită între timp și anume, marginalizarea tinerilor jucători bihoreni. „Avem în fotbalul bihorean tineri talentați, dar nu li se dă încredere și curaj. Avem două bune exemple în Antal și Hora, care nu au fost văzuți de marii antrenori bihoreni, și au trebuit să se afirme pe la alte cluburi. Acum au titluri de campioni, joacă și marchează în Liga Campionilor. Cu siguranță la LPS Bihorul mai sunt „Antali” si „Hora”, care așteaptă sa fie descoperiți, cu atât mai mult cu cât Luceafărul are și un protocol de colaborare cu această instituție”, a mai afirmat vicepreședintele Ferko Jenö.

Pe de altă parte, echipa bihoreană s-a întors din cantonamentul din Austria, unde a disputat și trei jocuri amicale, înregistrând două victorii și o înfrângere, însă adversarii întâlniți au reprezentat echipe modeste, de amatori, din ligile a III-a și a IV-a ale campionatului austriac.

Sursa: Bihoreanul

03 Aug. 2012, 13:18 Seria 2
Pe aceeași temă