S-a reunit și FCM Târgu Mureș

12 Jan. 2009, 15:08 Seria 2
S-a reunit și FCM Târgu Mureș

Lotul divizionarei secunde de fotbal FC Municipal Târgu Mureș s-a reunit, azi, la stadionul "Transil", în vederea pregătirii returului de campionat.

 

Conducerea tehnică a echipei FC Municipal (neschimbată față de tur, adică Florea Ispir – director tehnic, Cosmin Bodea – antrenor principal, Mircea Muntean – secund, Fekete Carol – antrenorul portarilor) a avut la dispozitie aproape toți componenții formației, excepție făcând doar mijlocașul Liviu Antal (învoit până mâine). Alături de fotbaliștii FCM-ului se pregătește și fundașul Flavius Moldovan (ultima oară la Gloria Bistrița, în prezent liber de contract), cu care se poartă negocieri în vederea unui contract, cel puțin până în vară.

Deasemenea, conducerea executivă a FC Municipal (manager general Claudiu Maior, director executiv Horațiu Cioloboc) duce tratative pentru un împrumut până la vară cu atacantul Tibor Moldovan de la Farul Constanța. De altfel, staff-ul FCM-ului discută în aceste zile cu mai mulți fotbaliști de primă ligă, dar si din diviziile inferioare, pentru a-i coopta în lot.

 

Mâine, de la ora 11, este programat al doilea antrenament al iernii, după care, miercuri și joi, toți fotbaliștii vor efectua vizita medicală.
Până la data de 30 ianuarie, echipa va intra in cantonament la Casa de Oaspeți a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, urmând a se antrena la baza proprie de la stadionul "Transil". În acest interval, FCM va disputa o serie de partide de verificare, fiind stabilită deja o dublă întâlnire (acasă-deplasare) cu Universitatea Cluj-Napoca.

 

Între 4 și 18 februarie, FC Municipal va efectua al doilea stagiu de pregătire în Turcia, timp în care va susține șase jocuri amicale (unele deja perfectate) în compania unor formații aflate și ele în cantonament pe malul Bosforului.

 

Rămân apoi 10 zile de antrenament la Târgu Mureș până la primul meci din returul seriei a doua a Ligii secunde, programat la 28 februarie, la Arad, în compania formației UTA.

 

 

Articol scris de Vlad Amariei

12 Jan. 2009, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă