Rogoveanu: „Pâncota a fost un adversar incomod pe propriul teren, dar acasă sunt sigur că putem câștiga”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 13:12 Seria 2
Rogoveanu:**

Titular în ultimele două meciuri, în care FC Olt a acumulat patru puncte din cele șase puse în joc, mijlocașul Daniel Rogoveanu este convins că echipa poate încheia anul cu o victorie. Divizionara secundă slătineană va primi, sâmbătă, vizita nou-promovatei, Șoimii Pâncota.

În tur, cele două formații au încheiat meciul la egalitate, scor 0-0, însă slătinenii au evoluat în inferioritate numerică. Mijlocașul de 19 ani al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Rogoveanu, este încrezător în obținerea celor trei puncte puse în joc în confruntarea cu gruparea arădeană.

„Suntem obligați să câștigăm, pentru a avea o iarnă liniștită. Pâncota a fost un adversar incomod pe propriul teren, au un stil haotic pot să spun, dar aici, acasă, sunt sigur că putem câștiga. Terenul nu este tocmai practicabil, dar atât noi, cât și ei vom juca pe același teren. Cu toții ne dorim să terminăm anul în primele șase, însă depindem de celelalte rezultate. Important, până la urmă, este să ne câștigăm meciul, restul contează mai puțin”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt.

Remiza cu Fortuna Câmpina, echitabilă
 
Tânărul mijlocaș al grupării slătinene, Daniel Rogoveanu, spune că remiza înregistrată în deplasare cu Fortuna Câmpina este echitabilă. „Cred că este echitabil rezultatul. Puteam veni cu cele trei puncte, dar la fel de bine puteam pierde. Am făcut o primă repriză foarte bună, am avut multe ocazii, însă în ultimele 30 de minute ne-am retras puțin, iar ei au avut o ocazie mare de a înscrie. Cred că până la urmă este un rezultat corect. Mă bucur că am jucat în aceste două meciuri, am avut câteva ocazii, din păcate nu am reușit să înscriu. Sper să cresc de la meci la meci, să-mi ajut cât mai mult echipa”, a mai spus Rogoveanu.
 
Gruparea arădeană Șoimii Pâncota vine după victoria cu Olimpia Satu Mare și va face tot posibilul să obțină un rezultat pozitiv. În plus, confruntarea poate fi privită ca un meci al orgoliilor, având în vedere faptul că în echipa arădeană evoluează o serie de jucători care au trecut pe la FC Olt Slatina. Meciul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 13:12 Seria 2
Pe aceeași temă