Răuță a jucat pentru U20: „Mă motivează suplimentar această convocare”

01 Dec. 2011, 12:39 Seria 2
Răuță a jucat pentru U20:**

Alexandru Răuță a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei FC Argeș în turul diției de campionat 2011 – 2012. Acesta a avut evoluții apreciate de toate persoanele abilitate și împreună cu Briceag și Croitoru a fost convocat la lotul național under 20 ce este folosit pentru a aduce jucători către echipa națională de tineret a României. Acesta a ajuns luni la lotul național ce a avut 18 jucători și a fost folosit într-un meci amical ce s-a disputat marți. Echipa națională a jucat împotriva echipei Unirea Slobozia, formație ce se află pe primul loc al clasamentului în Liga a III-a la fotbal. Jocul dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, 2 – 2, iar Alexandru a fost titular, fiind înlocuit în minutul 60 al disputei.

A jucat sub ochii lui Mircea Sandu

Partida dintre cele două echipe s-a disputat sub ochii celor care ocupă funcții importante în fotbalul românesc. Astfel, prezent la acest joc a fost și președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu. La jocul ce a avut loc la Buftea au fost prezenți și jucătorii echipei Steaua București, pentru că acolo se antrenează echipa antrenată de Ilie Stan.

Felicitați de antrenori

La această acțiune a echipei naționale jucătorii au fost pregătiți de Ștefan Iovan și Emil Săndoi, cei care se ocupă și de echipa națională de tineret, a României. La finalul confruntării dintre cele două echipe, fotbaliștii au fost felicitați și de către antrenori. „Ne-a spus tuturor să continuăm să mergem la fel de bine în cpntinuare. Important este să ne pregătim în continuare la fel de bine și să dăm mari atenție echipei de club. Pentru mine este foarte important să joc foarte bine la FC Argeș pentru că aici îți dovedești valoarea și doar așa poți ajunge să faci parte și din echipa națională, indiferent de ce nivel vorbim aici”, a declarat Alexandru Răuță jucătorul echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

01 Dec. 2011, 12:39 Seria 2
Pe aceeași temă